Ahmet Ataç 15 02 2024

Kılıçdaroğlu Eskişehir'den başlayacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu Eskişehir'den başlayacak
A
a

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 24 Haziran'daki milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin "Genel Başkanımızın programı Pazar günü Eskişehir’de başlayacak" dedi.

Sütiş Eskişehir
Tezcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Koordinatör Başdanışman Erdoğan Toprak, parti genel merkezinde seçim kurumsal kimliği ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Yoğun bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirten Tezcan, hem cumhurbaşkanı adaylarının hem partinin milletvekili adaylarının seçim kampanyası ve cumhurbaşkanı adaylığı seçim kampanyasını Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir kararlılıkla yürüttüğünü ifade etti. Yarın Mariott Otel'de aday tanıtımı ve seçim bildirgesinin tanıtımının olacağını söyleyen Tezcan, bugün ise Seçim Koordinasyon Merkezinin yaptığı çalışmalar ve kampanya hazırlığının bir bölümünü paylaşacaklarını kaydetti. 

“Kampanyamızda 'artık tamam' sloganını da kullanacağız” 
“Kampanyamızda 'artık tamam' sloganını da kullanacağız” diyen Tezcan, “Yönetemeyen iktidara karşı artık tamam diyoruz, doların ateşini düşüremeyen, üretmeyen ekonomiye karşı artık tamam diyoruz. Kardeşliği ortadan kaldıran çatışma ve kutuplaşma iklimine karşı artık tamam diyoruz. Artık tamam deyip neyi özlüyorsak arkasına ekleyeceğiz. Bu sloganları halkımız kendisi belirledi. Kampanya sloganı sosyal medyada halkın dilinde onların yaratıcılığıyla ortaya çıkmış önemli bir slogandı. Bütün görsellerde bu kampanya sloganlarını kullanacağız. Araçlarda, giydirmelerde hem genel başkanımızın hem cumhurbaşkanı adayımızın resimleri ve kampanya sloganları yer alacak” açıklamasında bulundu. 

Türkiye'nin 5 temel sorunu olduğunu ve seçim bildirgesinin bu 5 temel sorun üzerine kurgulandığını aktaran Tezcan, “Ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika. Bu 5 temel sorun alanını çözecek bir esaslı seçim bildirgesini genel başkanımız açıklayacak” dedi. 
Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Tezcan, MHP’nin de yarın saat 11.00’de seçim bildirgesini açıklayacağı ve CHP ile aynı saate denk gelmemesi için bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı sorusuna, “İki siyasi parti centilmence görüşmeler yürütüyorlar. Centilmen düzeyinde çözülecek bir düzenleme yapılacak” yanıtını verdi. 

Kılıçdaroğlu’nun miting programının belli olup olmadığı ve Muharrem İnce ile ortak miting yapıp yapmayacakları sorusu üzerine Tezcan, “Genel Başkanımızın programı Pazar günü Eskişehir’de başlayacak. Bazı yerlerde ortak mitingler yapılacak. Düzenlemeleri yapılıyor, onlar daha sonra paylaşılacak” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi