Ahmet Ataç 15 02 2024

Kiçir Köyüne Çocuk Parkı Müjdesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kiçir Köyüne Çocuk Parkı Müjdesi
A
a

Simav’In Çerkez Köyü Kiçir'e Kaymakam Türker Çağatay Halim Tarafından Yapılan İnceleme Ziyaretinden, Çocuk Parkı Müjdesi Çıktı

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın Simav ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki, bin 70 rakımlı, uluslar arası Kafkas dernekleri tarafından yılın örnek köyü seçilen ve ekonomik kalkınma projelerinin hazırlandığı Kiçir Köyü Muhtarlığı, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve ilçe protokolünü misafir etti.
Kiçir Köyü Muhtarı Rauf Buhan tarafından, köyün su kaynaklarından birinin Yağıllar köyüne içme suyu desteği olarak verileceği sözünü takdirle karşılayan Kaymakam Halim, Kiçir köyünün çocukları için bir çocuk parkı yapılacağını ifade etti. Halim “ İlçemizin çalışkan insanlarının yaşadığı Kiçir köyümüz hak ettiği tüm yatırımları aldı. Bu gün, komşu Yağıllar köyüne verilecek su desteği sözü bizleri duygulandırdı. Kiçir köyü Muhtarı Rauf Buhan ve Koopretif Başkanı Fuat Çetinkaya’ya bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kiçir köyünün çocukları için bir çocuk parkı yapılacağı müjdesini veriyorum” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi