Ahmet Ataç 15 02 2024

Kesikbaş ve Karacan TOBB'u ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kesikbaş ve Karacan TOBB'u ziyaret etti
A
a

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve  ESO Meclis Divanı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu Ankara’da ziyaret etti. 

Sütiş Eskişehir
Yeni seçilen ESO Yönetim Kurulu, Eskişehir sanayisi ve sanayicileri ile ilgili, seçim  kampanyası döneminde planlanan kısa, orta ve uzun vadeli projelerini TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun tecrübe ve görüşlerine sundular.
 
Görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti
Toplantı’nın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın iştirakleri ile zenginleştiğini belirten ve toplantıdan memnuniyetini dile getiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Eskişehir sanayisi ve sanayicisi için yapılacak her türlü organizasyona ve projeye katkı sağlayacağımdan en ufak şüpheniz olmasın” dedi. 

TOBB’da gerçekleştirilen görüşme hakkına bilgi veren ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ise, “Eskişehir sanayisi ve sanayicisi için söz verdiğimiz projelerin TOBB başkanımız tarafından beğenilmesi beni ve Yönetim Kurulumuzu ziyadesiyle memnun etmiştir.  Hem TOBB Başkanımızın hem de Genel Başkan Yardımcımızın, ilk Ankara ziyaretimizde Eskişehir sanayicisinin yanında olduklarını hissettirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 
 
ESO Başkanı Kesikbaş, ESO’nun önümüzdeki haftalarda projelerini ve Eskişehir sanayicisi için atılacak adımları açıklamasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın bakanlıklar düzeyinde de daima yanlarında olacağını belirtmesi ESO yönetimi olarak kendilerine kuvvet verdiğinin altını çizdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aynası İştir Kişinin 18 Nisan 2018 18:42

Bu sinerji Eskişehir'in için sürekli olmalı... Amaç şehrimizi sanayi ve yatırım merkezi haline getirerek insanımıza istihdam kapıları açılması ve Eskişehir'in geçmişteki saygın konumuna tekrar dönmesidir.. Merkezi hükümet ve sanayicimiz el ele...

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi