Kedicikler gitti Adnan Oktar bitti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kedicikler gitti Adnan Oktar bitti!
A
a

Daha önce çektiği programlarla izlenme rekorları kıran Adnan Oktar, kediciklere ekran yasağı getirdikten sonra eski popülaritesini kaybetti. Yeni programında 'aslan'larını ön plana çıkaran Adnan Oktar'ın yeni formatında eski heyecan yok.

Sütiş Eskişehir
RTÜK'ün cezalarının ardından 'Kediciklerim' dediği genç kızları ekrana çıkarmama kararı alan Adnan Oktar'ın yayınları, sosyal medyada eskisi kadar ilgi görmüyor.

BÜYÜK BİR DÜŞÜŞ YAŞADI

Önceleri paylaşım sitelerinde yüz binlerce kez izlenen Adnan Oktar videoları, kediciklere getirilen ekran yasağının ardından büyük bir düşüş yaşamaya başladı.

SESLERİNİ KULLANMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan kedicikleri sadece ekrandan aldığı gözlenen Adnan Oktar, güncel konularla ilgili haberleri okuturken genç kızların sesini kullanmaya devam ediyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Veysel Karamanoğlu. 10 Mart 2018 10:25

Ha Cübbeli Ahmet Ha Adnan Oktar,ikiside farkında olmadan,ŞEYTANIN maskarası olmuş durumdalar.iyi amel ettiklerini sanıp kötü amel edenler.CÜBBELİ terlik BEREKET getirir diyor,ADNAN OKTAR ise ALLAH ın en BÜYÜK sanatlarından Maddeyi YOK sayıyor.Yazık.iki Dinden konuşur 5 kafadan atarlar.

0 1 Cevap Yaz
Hakan Viyana 10 Mart 2018 00:04

Adnan Oktar bitti diye birsey yok bilakiz daha cok izleniyor merak etmeyin , bu vesileyle Türkiyemizi Bagnaz bi ülke gibi göstermek isteyen zihniyeti desifre etti Hocamiz , Bagnaz Hocalarin Türkiyemize Devletimize verdigi zarari desifre etti , Sayin Cumhur baskanimizda Hocamiz gibi yanliz Kurana yönelmemiz gerektigini vurguladi , Hocamiz yine herzamanki gibi cok en önemli konulari aciga kavusturdu ....

2 1 Cevap Yaz
Hülya Arslan 9 Mart 2018 20:22

Sn.Adnan Oktar'ın olduğu her yer cennet gibi temiz güzel kaliteli mükemmel oluyor Dünyada gördüğüm en güvenilir en akıllı en kaliteli en sevgi dolu en iyi ahlaklı insandır Ben ve diğer tüm sevenleri Sn.Adnan Oktar için bu sohbetleri izliyoruz.Onun akıllı hikmetli muhteşem güzel ve dosdoğru anlatımları bizi ekrana kitliyor Bayan kardeşlerimiz çok güzeller cennet hanımları gibi..Ama kimse Adnan Oktar'ın yerini tutamaz

4 0 Cevap Yaz
Selim 9 Mart 2018 14:33

Adnan bey hayatını islam’a adamış değerli bir fikir adamı ve müslümandır taktir ediyoruz düşüncelerini

5 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi