Kazım Kurt'un piyango biletine bir şey çıktı mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'un piyango biletine bir şey çıktı mı?
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2017'nin son günlerinde milli piyangocudan yılbaşı bileti almış ve bilete çıkacak ikramiyeyi Eskişehirspor'a bağışmala sözü vermişti. Kazım Kurt o piyango bileti ile ilgili bugün bir twit attı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir siyasetçilerinden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 21 Aralık günü Eskişehir'de bir milli piyangocudan 2018 yılbaşı özel çekilişi için bir piyango bileti almıştı. Bilete büyük ikramiye çıktığı taktirde parayı Eskişehirspor'a bağışlayacağını söyleyen Başkan Kazım Kurt, "Umarım bu bilet bize şans getirir. Eğer ikramiye bu bilete çıkarsa Eskişehirspor'a bağışlarım ve her şekilde destek olurum" demişti. Eskişehirspor'a katkılarıyla bilinen Kazım Kurt'un bu sözleri etraftaki vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanmıştı.

Milli Piyango 2018 yılbaşı özel çekilişinin ardından tüm Eskişehir Kazım Kurt'un 1664588 numaralı piyango biletine ikramiye çıkıp çıkmadığını merak etti. Bu konuda resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bilete para çıkmadığını belirtti. Biletin fotoğrafı ile yayınladığı mesajına "Es-Es için oynamıştık bir umut... Maalesef bir şey çıkmadı." notunu düşen Kurt üzüntüsünü dile getirdi.

Eskişehirspor'a 4 milyon geldi!

Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 3 Ocak 2018 10:33

amorti çıkmış vereceğinimi sanırsınız

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi