Kazım Kurt'tan özür dileyecek misiniz?

AK Partili İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt hakkında bir takım yolsuzluk iddiaları ortaya atıldı.

25 Haziran 2022 09:04
A
a
Sütiş Eskişehir

AK Partili İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt hakkında bir takım yolsuzluk iddiaları ortaya atıldı. İddialar arasında kaçak yapıya izin vermek suretiyle nüfus ticareti yapmak gibi ciddi olanlar da var. "Kör Hasan görmüş, Sağır İdris duymuş, Dilsiz Ahmet söylemiş, topal Ali de koşarak haberi yetiştirmiş" tarzı iddialar bunlar. Her hangi bir mesneti olmasa da bunlar muhtemelen yetkililer tarafından incelenecektir. Üstelik iddiaların ekseriyeti, "Belediyenin çiçeklerini evinin bahçesine diktirmiş, Belediyenin tuvalet kağıtlarını evine götürmüş" gibi "Ahmakça" saçmalıklardan oluşuyor.

Bu arada tuvalet kağıdı iddialarının sahibinin İnönü Belediyesi'nin eski çalışanı olduğunu ve işten atıldığını unutmayalım. İşten atılan çalışanın, eski patronu hakkında yalan ve iftiralar ortaya atması sık görülen bir şeydir. Üstelik – sıkı durun – işten atılan kişinin belediyeyle ilişiği fetöcü olduğu için kesilmiş.

Açık konuşmak gerekirse belediye başkanının tuvalet kağıtlarını evine götürmesi veya "Bana üç şekerli çay getir oğlum" deyip, artan şekerleri cebe atmak suretiyle gizlice evine götürdüğüne inanmam mümkün değil. Tuvalet kağıdı iddialarının, tuvalet kağıdına sürülecek kadar bile ciddiyeti yok.

Sanırım bazı kişiler şimdi, "Odunpazarı Belediye Başkanı çay ısmarlamak adı altında neler yapıyor bakalım öyle?" tarzı iddiaların ne kadar saçma olduğunu idrak etmişlerdir. Şimdi Kazım Kurt'tan özür dileyecekler mi acaba? Tabii utanma duyguları olduğunu var sayıyorum...

Valilik doğrusunu yapmış

Eskişehir Valiliği, Haziran ayı sonlarında yapılması planlanan "Onur Yürüyüşü" etkinliğinin yapılmasına izin vermeyeceğini açıkladı. Bu yürüyüş LGBTİ bireyler tarafından düzenleniyor ve "Biz buradayız" mesajı verilmek isteniyor. "Normal olarak" vatandaşların toplantı ve gösteri yürüyüşü yapmak anayasal haklarıdır. Ancak "Normal olarak" normal bir memlekette yaşadığımızı da söyleyemeyiz. Muhtemelen söz konusu Onur Yürüyüşü etkinliğine LGBTİ bireyler hazırlık yapıyor. Fakat belli ki bu yürüyüşe saldırmak ve "Lûtîlerin kafasını gözünü patlatmak" isteyenlerin de karşı hazırlığı var.

Ülkemizde yeteri kadar gerginlik var. Buna yenilerinin eklenmesinin lüzumu yok. Valilik yasaklama kararıyla toplumsal huzuru korumuştur. Üstelik işin aslı LGBTİ bireyleri de korumuştur.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi