Kazım Kurt'tan minik taraftara jest!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'tan minik taraftara jest!
A
a

Görme engelli minik Es Es taraftarı Mehmet Salih Karadağ’a Kazım Kurt’tan müthiş bir jest geldi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor-İstanbulspor maçını güney kale arkasından takip eden görme engelli minik taraftar Mehmet Salih Karadağ, yayıncı kuruluşun objektiflerine takılmıştı. Es Es marşlarını coşkuyla söyleyen Mehmet’in o anları sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı. Eskişehirspor’a olan sevgisini babası yanı başında en saf ve temiz duygularla yaşayan Mehmet’in haftanın en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor taraftarlarıyla birlikte maçı locasında izleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu minik taraftarı locasına davet etti. Kazım Kurt, sosyal medyadan attığı twitte “Bu kardeşimi bundan sonra oynanacak maçlarda locamıza davet ediyorum. Birlikte izlemekten zevk duyarım” dedi. Her maça gitmek isteyen görme engelli Mehmet Salih’in bu davete çok sevinecek.

Öte yandan Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mehmet Salih Karadağ’ın ailesine ulaştığını belirterek, şehir dışından gelir gelmez kendisini misafir edeceğini duyurdu. 

Hayalleri gerçek oluyor

Siyah-Kırmızılı futbolcularla tanışma hayali kuran Mehmet Salih Karadağ bu isteği önümüzdeki hafta yerine gelecek. 

“İnanılmaz bir sevgi var”

Baba İsa Karadağ, oğlunun yüzde 10 gördüğünü belirtti. Yüzde 90 görme engelli raporu olduğunu belirten baba İsa Karadağ, oğlunun Eskişehirspor’a karşı inanılmaz bir sevgi beslediğini belirterek, “Sürekli maçlara gitmek istiyor. Evde Eskişehirspor tezahüratları söylüyor. İstanbulspor maçında güney kale arkasındaydık. Maç öncesi çok mutluydu. Stada girmeden önce kazanacağız diyordu. Maçı onun mağlubiyet sonrası Mehmet’in de yüzü düştü” dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şükrü 25 Ocak 2018 17:42

helal olsun sana ..adamsın Kazım Kurt.!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi