Kazım Kurt'tan Melih Gökçek mesajı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'tan Melih Gökçek mesajı!
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Melih Gökçek'e olay gönderme.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir siyasetçilerinden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, geçtiğimiz cumartesi 23 yıllık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek'e twitter hesabından ince bir gönderme yaptı. Kazım Kurt resmi twitter hesabından attığı mesajda Melih Gökçek'in 16 Nisan 2017'de gerçekleşen Başkanlık sistemi referandumu öncesinde attığı bir tweet'e göndermede bulundu.

Kazım Kurt resmi Twitter hesabından attığı mesajfa "Anayasa kabul olsun CeHaPe ye güle güle diyen Gökçek gitti. CHP hala ayakta. Acep niye?" diyerek Melih Gökçek'in tartışmalara neden olan istifasına alaycı bir gönderme yaptı.

Kazım Kurt Melih Gökçek mesajı

Melih Gökçek o tweet için "montaj" demişti


Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek 11 Ocak 2017 tarihinde twitter adresinden atıldığı iddia edilen mesaj için montaj demişti. 16 Nisan 2017 Başkanlık sistemi referandumu öncesinde “Yeni Anayasa ezici çoğunlukla kabul ediliyor, başkanlık geliyor güle güle Cumhuriyet, güle güle CeHaPe” yazılı mesajın kesinlikle montaj ve yalan olduğunu belirtmişti. Gökçek, montajı yapanlara dava açacağını söylese de o mesajın montaj olup olmadığı konusu netlik kazanmamıştı.

Gökçek adına atılmış bir tweet eklendiği belirtilerek, “Başkan Melih Gökçek'in hesabından atılmış gibi gösterilen ve art niyetli kişiler tarafından paylaşılan sözkonusu mesaja ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Gökçek, ‘Twitter'da bu mesajı bazı şerefsizler dolaştırmaya başlamış. Ben böyle bir tweet atmadım. Montaj bir tweet. Alçaklık para ile değil' mesajını attı” denildi. “Bizim Cumhuriyet'le sorunumuz olmaz. CHP’yi sevmem ama yok olmasını istemem. Ama ıslah olmasını isterim. Bu tip provokasyonlara karnımız tok.” açıklamasını yapmıştı.

Melih Gökçek istifa etti

Melih Gökçek'in istifa duası 

Melih Gökçek'in yerine kim geçecek?

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi