Kazım Kurt'tan Eskişehirsporlulara büyük sürpriz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'tan Eskişehirsporlulara büyük sürpriz!
A
a

Eskişehirspor Kulübü'ne bu zor günlerde yaptığı katkılarla Eskişehirspor taraftarının gönlünden taht kuran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yine çok konuşulacak bir projeye imza atıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un maddi sıkıntılar geçirdiği bugünlerde sıklıkla destek olan Kazım Kurt, geçtiğimiz haftalarda takıma maddi destek sağlamak için Odunpazarı Belediyesi’ne ait bilboardların işletme hakkını Eskişehirspor’a tahsis etmiş ve kulübe tam 4 milyon liralık katkı sağlamıştı. Eskişehirspor yönetimi bu parayı da kullanarak futbolcuların alacaklarını ödedi ve serbest kalmamalarını sağladı.

Bu defa Kazım Kurt çok konuşulacak bir proje ile Eskişehirspor'a destek veriyor. Kurt, resmi internet sayfasından ve sosyal medya hesaplarından “Haydi Maça” diye yaptığı duyuruda Eskişehirspor'a gönül verenlere büyük bir sürpriz yaptı. Haftasonu oynanacak İstanbulspor maçını 15 Eskişehirsporlu taraftar ile birlikte locadan izleyeceğini açıklayan Kurt şu duyuruyu yaptı;

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kendi resmi internet sayfasından “Haydi Maça” diye yaptığı duyurusunda Eskişehirspor’un Cumartesi günü İstanbulspor ile oynayacağı maçı taraftarlarla locasında izleyeceğini duyurdu.

Kazım Kurt, maçı kendisiyle locada izlemek isteyen taraftarlar arasında çekiliş yapılacağını belirterek taraftarların

İsim, 
Soy isim, 
TC Kimlik No,
Doğum Tarihi,
Adres,
Cep Telefonu,

bilgilerini iletisim@kazimkurt.com.tr adresine 19 Ocak Cuma saat 16.00’ya kadar mail atmaları istedi. 15 şanslı taraftarın çekilişle belirleneceği belirtilirken talihlilerin aynı gün saat 17:00’de duyurulacağı açıklandı.

Ayrıntılar için tıklayın...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hkt 18 Ocak 2018 21:47

Helal olsun başkan. EsEs Eskişehirin markası..sahip çıkılması gerekir.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi