Kazım Kurt'tan "birlikte hareket" çağrısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'tan "birlikte hareket" çağrısı
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çankaya Mahallesinde düzenlenen ‘Muhabbet Lazım’ toplantısıyla Çankayalı hemşehrileri ile bir araya geldi. Vatandaşlara seslenen Başkan Kurt, “Birlikte hareket edelim” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Toplantıya Çankaya Mahalle Muhtarı Cemil Öztürk, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Temizlik İşlerleri ile Park ve Bahçeler Müdürü de katıldı. Hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Kurt, Çankayalıların istek ve taleplerini dinleyerek notlar aldı. Hemşehrilerinin sorularını da cevaplayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi ile alakalı olan talepleri ilgili müdürlere yönlendirirken, belediyenin sorumluluğu dışında olan talepleri de ilgililere yönlendireceğini kaydetti.
 
“BİRLİKTE HAREKET EDELİM İSTEDİK”
‘Muhabbet Lazım’ toplantısında konuşan Başkan Kurt, “Bugün Çankaya Mahallemizde halkımızla buluşalım, sorunlarını dinleyelim, çözüm önerilerini alalım; programları yaparken, planlama yaparken de birlikte hareket edelim istedik. Önemli olan birbirimize derdimizi anlatabilmek. Çankaya’da yaşayan hemşehrilerimiz yaşanan sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de bize bildirirse biz daha kolay hareket ederiz” dedi. Hemşehrileri ile Çankaya mahallesinde hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşan Başkan Kurt, Çankaya’da gerçekleştirecekleri  çalışmaları da anlattı. Başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerin de toplantıda olduğunu kaydeden Başkan Kurt, toplantıda konuşulan taleplerin not alınarak işleme konulacağını ifade etti. 
 
MUHTAR TALEPLERİ ANLATTI
Toplantıda konuşan bir diğer isim de Çankaya Mahalle Muhtarı Cemil Öztürk oldu. Öztürk, mahallelerine gelerek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kurt’a teşekkür etti.  Konuşmaların ardından sözü Çankaya Mahallesi sakinleri alarak, istek ve taleplerini Başkan Kurt’a anlattı. Hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı. Kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin sorumluluğunda olan talepleri kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi. Başkan Kurt, belediyenin yetkisi dışında olan talepleri de ilgililere ileteceklerini kaydetti. Başkan Kurt, toplantı sonrasında toplantıya katılan çocuklarla fotoğraf çektirdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 28 Temmuz 2022 08:08

Erenköy kat mülkiyeti küçük sanayinin kaldırılması iki senedir hiç bir adım ilerleme yok

0 0 Cevap Yaz
Tarık guner 27 Temmuz 2022 16:26

Karapınar lıları çileden kurtarın yeter

0 3 Cevap Yaz
Okur yazar 27 Temmuz 2022 15:23

Ne yapçaksınız mesela araba mı uçakmı siha mı ihamı köprümü otoyol mu?

4 5 Cevap Yaz
Vatandaş Sabri

Suriyeliler, Enflasyon, Geçim derdi.

2 1
Es es li

Heykel yapacaklar dırda. Onu konuşuyorlardır kesin. Bildikleri başka bişey yok.

1 5
Doğrucu Davut 27 Temmuz 2022 10:35

Uğur Mumcu parkının etrafında ki sivrisinekler den bir kurtulabilsek , birlikte hareket ederiz belki..

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi