Kazım Kurt şehit aileleriyle maç izledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt şehit aileleriyle maç izledi
A
a

Eskişehirspor'a katkı için aldığı locada her hafta taraftarlarla maç izleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bu hafta maçı şehit aileleriyle izledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir siyasetçilerinden Odunpazarı Belediye Başkanı avukat Kazım Kurt Eskişehirspor'a destek olurkan taraftarlarla da bir araya gelmeyi, onlarla zaman geçirmeyi de ihmal etmiyor. Eskişehirspor'a maddi destekte bulunmak için aldığı locada her hafta taraftarları davet edip maç izleyen Kazım Kurt bu hafta güzel bir jest yapıp şehit aileleriyle bu heyecanı paylaştı.

Eskişehirspor'un Adana Demirspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı TFF 1. Lig 25. hafta maçında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt her zamanki gib ilocasında yerini alırken davetli olarak katılan şehit aileleriyle sohbet edip onlarla maçı izledi.

Güney Afrika'dan misafir de vardı

Eskişehirspor maçını Kazım Kurt ile izleyenler arasında sürpriz bir isim daha vardı. Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule Isaac Malefane ve eşi de Eskişehirspor'un Adana Demirspor ile yaptığı karşılaşmayı Kazım Kurt'un davetlisi olarak locadan izledi. Eskişehirspor taraftarının muhteşem tribün şovlarını büyük bir ilgi ile izleyen Büyükelçi ve eşi maçın heyecanını yaşadı.

 

Eskişehirsporumuzun maçını bu hafta şehit ailelerimizle birlikte izliyoruz. Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule Isaac Malefane ve Eşi de bizimle birlikte Eskişehirspor taraftarını hayranlıkla izliyor. pic.twitter.com/JWKDCEpgaK

— Kazım KURT (@CHPKAZIMKURT) 3 Mart 2018
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi