Kazım Kurt personel ile bayramlaştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt personel ile bayramlaştı
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan personeli ile bayramlaşarak Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan personel ile belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kurt, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park, Bahçeler Müdürlüğü atölyesini de ziyaret etti. Çalışanlarla bayramlaşan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışanlarının bir aile oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Kurt, konuşmasında “Acısıyla tatlısıyla Ramazan Bayramını geride bıraktık. Bu bayram Odunpazarı Belediyesi açısından buruk geçti. Başkan Yardımcımız Olcay hanımı kaybettik. Allah rahmet eylesin, ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza sabırlar diliyorum. Olcay hanım belediyemiz açısından büyük bir kayıp. Odunpazarı Belediyesi olarak biz her zaman Olcay hanımın ailesinin yanındayız ve yanında olacağız. Biliyorsunuz ki önümüzde Türkiye’nin kaderini etkileyecek bir seçim var. Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin çözülmesi gereken sorunları var. 16 yılda biriken sorunlar çözülmediyse, yine çözülemez. Sorunlar çözülemiyorsa bunun hesabını sormak lazım. Eğer Türkiye’de bugün bir iş güvenliği ve iş güvencesi yoksa çalışma hayatında barış ve özgürlük yoksa ekonomik olarak büyük bir sıkıntı varsa bunların sorumlularından hesap sormak gerekir. Önemli olan demokratik yollarla seçime katılmaktır” ifadelerini kullandı. 

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin yaz programında daha duyarlı ve dikkatli olması gerektiğini söylediği konuşmasında Odunpazarı Belediyesi için en önemli olan şeyin iş üretmek olduğunu ifade etti. Başkan Kurt, “İş ürettiğimiz zaman bu işten kimin ya da hangi partilinin yaralanacağı önemli değil. Bu yapılan işten herkes yaralanacak” dedi. 

Bayramlaşma töreninde ayrıca Tüm-Bel-Sen Eskişehir Şube Başkanı Ergun Uzun, Belediye- İş Şube Başkan Yardımcısı Kemal Azak, Tüm Yerel-Sen Temsilcisi Caner Özcan ve Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Fethullah Özsarı da konuşma yaparak belediye personelinin bayramını kutladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 18 Haziran 2018 23:03

Kazim Kurt un en iyi yaptigi sey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Belediyecilikten bir haber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi