Ahmet Ataç 15 02 2024

Kazım Kurt oğlunun nikahını kıydı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt oğlunun nikahını kıydı
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Türküz Kurt’un oğlu Can Kurt, Anemon Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Can Kurt ve Merve Öz çiftçinin nikahını ise Başkan Kurt kıydı

Sütiş Eskişehir
Çok sayıda davetlinin yer aldığı salona giriş yapan Can Kurt ve Merve Öz çifti alkışlarla karşılandı. Görkemli düğünde mutlu çiftçin nikah şahitliğini, Semih Demirvuran, Gizem Suzan Döner, Ayşenur Gülses ve Gizem Karakadı yaptı. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü hatırlatarak söze başlayan Başkan Kazım Kurt, “Dünyanın barışa ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. Anne ve babaların en büyük mutluluğunun çocuklarının mürüvvetini görmek olduğunu dile getiren Başkan Kurt, gelin Merve Öz’ün babası Zeki Öz’ü de sahneye davet etti. 

EVLİLİK CÜZDANINI GELİNİNE VERDİ
Gelin Öz’e kızım diye hitap eden Başkan Kurt imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını “Aile cüzdanını her zaman gelinlere, kadınlara veriyorum. Yine öyle yapacağız. Çünkü kadın-erkek eşitliğine inanıyorum. Herkesin de inanması gerektiğini düşünüyorum. Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve yuvalarımızın temelleri kadınlarımız” diyerek geline teslim etti. Başkan Kurt sözlerine “Merve cüzdanı sana veriyorum ama oğluma iyi bak” diye devam edince salonda gülüşmeler yaşandı.

Büyük katılım
Can Kurt ve Merve Öz çiftini bu mutlu gününde Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, CHP İl Başkanı Rabia Akman, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Özeçoğlu, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş ve eşi Banu Demirdaş yalnız bırakmadı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
deniz 3 Eylül 2018 15:39

Allah mutlu mesut etsin inşallah, çok güzeller.herkese nasip olmaz oğlunun nikahını kıymak...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi