Ahmet Ataç 15 02 2024

Kazım Kurt o anı 360 derece paylaştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt o anı 360 derece paylaştı!
A
a

Eskişehirspor tribünlerinin şov yaptığı Giresunspor maçında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt locasında bu hafta da taraftarları konuk etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor’un sezon sonuna kadar iç sahada oynayacağı maçlarda kura ile belirlenen taraftarları locasında ağırlamaya devam edeceğini belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Giresunspor maçında da sözünü tuttu.

Ender Konca sürprizi
Av. Kazım Kurt, kura ile belirlenen locasında konuk edeceği Eskişehirspor taraftarlarına bir de sürpriz yaptı. Eskişehirspor’un efsane futbolcusu Ender Konca’yı da şanslı taraftarlar ile birlikte maçı locada takip etti. Ender Konca ile birlikte maçı izleme şansı bulan şanslı taraftarlar takımımızın galibiyetiyle daha da mutlu oldu. 

Kazım Kurt’un bu hafta konuk ettiği taraftarların isimleri şöyle: Gökhan Özdemir, Burak Keser, Günay Orhan, Dilara Çiftçi, Fatma Nur Artan, Aytek Telkoparan, Oğuz Sabır, Ebru Demir, Cem Tunç, Hasan Yiğit Özcanlar, Refik Altuk, Sena Ukuş, Dağhan Erden, Hayati Yıldız, Gizem Büşra Sönmez

Kazım Kurt gol anını 360 derece paylaştı

Eskişehirspor’un bulduğu ilk golden sonra tüm tribünler gibi Av. Kazım Kurt ve beraberindeki taraftarlar büyük coşku yaşadı. Kazım Kurt, 360 derece kamera ile çekilen gol sevinci anını “Bugün Es-Es'li dostlarla büyük mutluluk yaşadık. Var ol Eskişehirspor…” yazarak takipçileriyle paylaştı.



Eskişehirspor taraftarlarından tüyleri diken diken eden marş

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi