Kazım Kurt neden bitmediğini açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt neden bitmediğini açıkladı
A
a

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çalışmaların bazı kurum ve kuruluşlar nedeniyle sekteye uğradığını söyledi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Merkez mahalleler ve kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, sezonun açıldığı Nisan Ayı’nda itibaren yaklaşık 386 bin m2 yol yapım ve onarım çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün 21 mahallede gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında; 228 bin 339 m2 asfalt yol kaplaması yapıldı. 8 bin 25 metrekare kilittaş yol kaplaması ve tamiratı yapan ekipler, 60 bin 700 m2 tretuvar çalışması ile kaplaması gerçekleştirdi. 50 bin 800 metre bordür döşeme çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 32 bin 200 metrekare de ham yol açma çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkezde olduğu kadar kırsal alanda da sorunsuz bir üst yapı sloganıyla çalışmalarını sürdürürken, çalışmalar kapsamında kırsal alanda yaklaşık 5 bin 860 metrekare kilittaş yol kaplaması yaptı.

Odunpazarı Bölgesi’nde sorunsuz üst yapı için Fen İsleri Müdürlüğü Ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Ekiplerimizin çalışmaları, mahallelerde plansız çalışma yürüten bazı kamu kurum ve kuruluşları nedeniyle sekteye uğradı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, çalışmalarını tamamlamak için bu kurum ve kuruluşların çalışmalarını bitirmesini beklemek zorunda kaldı. Ancak, her şeye rağmen biz bu mahallelerdeki çalışmalarımızı tamamladık. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin Odunpazarı’nda üst yapı çalışmaları devam edecek” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mahir 5 Kasım 2018 11:49

Sümer mahallesi Çakmak caddesine yeni atılan asfalt kazılmaya başlandı bile. :-(((

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi