Kazım Kurt MEÇ Plastik işçileri ile buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt MEÇ Plastik işçileri ile buluştu
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor. İşçilerle bir araya gelen Başkan Kurt, onların istek ve şikâyetlerini dinliyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor. İşçilerle bir araya gelen Başkan Kurt, onların istek ve şikâyetlerini dinliyor. Başkan Kurt son olarak 17. Cadde üzerinde bulunan MEÇ Plastik Farikasını ziyaret etti. İşçilerin çalıştığı tezgâhları gezen Başkan Kurt, işçilere kolaylıklar diledi.
 
İşçilere Odunpazarı Belediyesi’nde 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan tüm işçi ve emekçilerin sendikalı olduğunun altını çizdi. Göreve gelir gelmez taşeron işçilerin sendikalaşması önündeki engelleri kaldırdıklarını vurgulayan Başkan Kurt, emeğin en yüce değer olduğunu söyleyen bir partinin belediye başkanı olduğunu kaydetti. Başkan Kurt, işçilerin haklarını savunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
 
Konuşmasında yaşanan ekonomik krize de değinen Başkan Kurt, ekonomik krizden en çok işçi ve emekçilerin etkilendiğini söyledi. Başkan Kazım Kurt, “Aldıkları maaşlarla kıt kanaat geçinen işçi ve emekçilerin maaşlarının her geçen gün eriyor. Bugün Türkiye’de çekmiş olduğumuz sıkıntıların tamamının sorumlusu Türkiye’yi yöneten partidir. 17 yıldır ezici bir çoğunlukla iktidar olanlar, eğer hala sorunları çözemediyse ve bundan sonra çözeceğim diyorsa, inandırıcı olmaz. Bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntıların tek nedeni de iktidarın yanlış ekonomi politikası. Bir an önce bu yanlıştan vazgeçilmeli” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi