Kazım Kurt koltuğu Bağcı'ya bıraktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt koltuğu Bağcı'ya bıraktı
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt makamını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Burak Bağcı’ya bıraktı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Burak Bağcı’yı kapıda karşıladı. Başkan Kurt, minik öğrenci ile bir süre sohbet ettikten sonra makamını Burak Bağcı’ya devrederek, Odunpazarı Belediyesi’nin kendisine emanet olduğunu belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Başkanlık makamına oturan Başkan Bağcı, Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Mahmut Süzen, Başkan Yardımcısı Necati Sarıca ile Park ve Bahçeler Müdürü Bilgen Perk’i arayarak Erenköy’de bulunan Aşevi’nin bahçesine çay bahçesi ve çocuk parkı yapılması için talimat verdi.

Başkan Kurt, “Dünyada çocukların bayramı olan tek ülke biziz. Bunun kıymetini, önemi bilmemiz lazım. Türkiye Cumhuriyeti'ni çocuklarımıza ve gençlerimize emanet eden Büyük Önder Atatürk'ün sizlere verdiği değerin bilincinde olmamız lazım. O'nun yolundan ayrılmadan, ülkemize yararlı yurttaşlar olmamız lazım. Bu en önemli görevinizdir. Odunpazarı Belediyesi olarak, bu konu da gerekli olan tüm desteği sağlayacağız. Bu bizim en önemli görevimiz. Biz Odunpazarı’nda çocukları ve kadınları mutlu etmek için çalışıyoruz.” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi