Kazım Kurt Kitap Fuar'ını gezdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt Kitap Fuar'ını gezdi
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarını gezdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 71 Evler Mahallesi’nde açılan TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarını gezdi. Eski Kültür Bakanlarından Ercan Karakaş’ın da eşlik ettiği gezi de Başkan Kurt, yazarlar, yayın evi sorumluları ve okuyucular ile bir araya geldi. 
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu yıl ilki gerçekleşen TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarı’nı gezdi. Başkan Kurt’a Kitap Fuarını gezerken Eski Kültür Bakanı ve Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) Onursal Başkanı Ercan Karakaş eşlik etti. 
Karakaş ile fuarda stant açan yayınevlerini gezen Başkan Kurt, yazarlar ve okuyucular ile bir araya geldi. Yazarlarla ve yayınevlerinin sorumluları ile sohbet eden Başkan Kurt ve Karakaş’a, Kitap Fuarını gezmeye gelen vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, onların dilek ve şikayetlerini dinledi. Vatandaşlar, Başkan Kurt ve Karakaş ile bol bol fotoğraf çektirdi. 
Başkan Kurt ve Karakaş fuar alanını gezerken bir ara kitaplarını imzalayan Sinema Sanatçısı İlyas Salman ile karşılaştı. Salman ile konuşan Başkan Kurt, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi