Kazım Kurt Hoca-Ataç gerginliğini değerlendirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt Hoca-Ataç gerginliğini değerlendirdi
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Ben ikisinin hukukunun, ikisinin dostluğunun araya Kazım Kurt’un giremeyeceği kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Çözülür, bir sorun olmaz.

Sütiş Eskişehir
ES TV’ye konuk olan Kurt’a, Yılmaz Büyükerşen ve Ahmet Ataç arasındaki tartışmalar da soruldu. Kurt, şöyle konuştu: “Ben ikisinin hukukunun, ikisinin dostluğunun araya Kazım Kurt’un giremeyeceği kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Çözülür, bir sorun olmaz. Buradan yararlanmaya çalışan bazıları bu işi gazlıyor olabilir, bu iki başkan akıllıdır. Ve o dostluklarına zarar vermeden, partinin ve Eskişehir’in menfaatlerini düşünerek doğru bir tavır koyarlar. 50 tane senaryo yazılıyor. Böyle bir şey olmaz. Oturup değerlendirip doğru karar vereceklerini inanıyorum. Bir sıkıntı görmüyorum. Hoca sonuçta bizim hocamızdır, büyüğümüzdür, önderimizdir. Ahmet Abi’nin de bu konuda onunla oturup rahatlıkla konuşabilecek, sorunu giderecek olgunlukta olduğunu biliyorum. Ben o nedenle bir sıkıntı hissetmiyorum.”
Başkan Kurt, AK Parti’den ‘birlik pozu’ geldiğinin hatırlatılması üzerine “Biz pozla ya da yapay şeylerle değil içeriden bu işi çözeriz, çözmemiz de gerekir. Teknik konulardaki bu ayrıntılar bazıları tarafından abartılarak piyasaya sürüldüğü kanaatindeyim” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet lala 21 Şubat 2018 19:48

He he he yav he. Biz sizi biliriz......Hizipçiler sizi ,gıdanız hizipçilik sizin...........................................

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi