Kazım Kurt Eskişehirspor hakkında konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt Eskişehirspor hakkında konuştu
A
a

ES TV ekranlarında yayınlanan Vaziyet programına konuk olan Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor yöneticilerini eleştirdi. Kurt, “Şu an yönetim kurulunun belki yarısı AKP’nin yöneticisi. Bu kadar politize olan bir kulüpte durup dururken bize küsmeleri gayet doğal” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Gazeteciler Ali Baş ve Arif Anbar’ın sorduğu “Seçimlerden önce Eskişehirspor yöneticilerinden bazı kişiler sizin aleyhine bir şeyler söyledi. Tabii siz seçim bittikten sonra kurban edilmek üzere getirilen danayı Eskişehirspor’a bağışladınız. Size bir barış çubuğu mu uzattı Eskişehirspor yönetimi?” sorusunu Kurt şu şekilde cevapladı, “Biz Eskişehirspor’la küs değiliz. Onlar kendi kendilerine küs. Başka yerlere selam verdiler. Dolaysıyla bir çare arıyor olabilirler. Doğal. Niye doğal? Şu an yönetim kurulunun belki yarısı AKP’nin yöneticisi. Bu kadar politize olan bir kulüpte durup dururken bize küsmeleri gayet doğal…

​“Biz Eskişehirsporluyuz”

Yönetici kim olursa olsun. Kimse zannetmesin ki ben buradayım oluyor. Ali gider, Veli gelir biz Eskişehirsporluyuz. Eskişehirspor’a devam ederiz. Ama şu olmamalı. Yönetimdeyken en kral Es Es’li olan yönetimden düştükten sonra ‘bir daha maça gidersem’ diyorsa o arkadaşlar gözüme görünmesin. Şimdi göreceğiz. Burada yönetimde olup her gün bizim aleyhimize nutuk atan bir beyefendi yönetimden düştükten sonra stada, maçlara gelecek mi ben göreceğim. Bizim rahmetli Sezai Aksoy vardı. Belediye başkanıyken zorla kulüp başkanı yaptılar. O zaman o dediydi ben topu görsem kabak zannederim diye. Şimdi topu görünce kabak zannedecek adamları da yönetici yapmamak lazım. Eskişehirspor öyle küme düşüyor işte.”

“Özel bir iddiam yok”

Gazetecilerin sorduğu, “Eskişehirspor’a en çok destek veren maçlara giden siyasi isimlerden birisiniz. Taraftar çıksa örgütlense belediyeye yürüse Kazım Kurt’u başkan istiyoruz dese kabul eder misiniz?” sorusuna Kurt şöyle cevap verdi, “Kabul edemem çünkü yasal olarak kulüp başkanı olma şansımız yok. Benim öyle bir iddiam da yok. Eskiden oluyordu, yasayı değiştirdiler. Belediye başkanları profesyonel spor kulüplerine yardım edemez, yönetici olamaz. Bence doğru da bir şey yaptılar. O nedenle ben başkan olamam. Bana kimse gelmesin. Doğru hamleler yapsınlar. Eskişehir kongre üye sayısı kaç, kongreye gelen kişi kaç? Taraftar da buna bakmalı. Yani kongreye bile gelmeyen üyelerle yönelten bir Eskişehirspor küme düşmeye mahkum. Kongreye gelecek. Hiçbir zaman ilk toplantıda çoğunluk sağlanamıyor. Kaç kere kongre erteleniyor. Yönetici adayı yok. Yöneticiliğe talip olan insan yok. Heves, inanç kalmamış. Dolaysıyla ben Eskişehirspor’u seviyorum, Eskişehirspor’un içine özel bir iddiam yok. Yani yönetici olmak gibi bir derdim yok. Biz Eskişehirspor için tribünde de saha kenarında da destekçi olanlardan bağıranlardanız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Umutlulara 12 Nisan 2019 14:22

İstikamet BAL ligi . Süremi bir buçuk yıl falan daha çok var keyfini çıkarın . Marş marş .....

0 0 Cevap Yaz
espala 12 Nisan 2019 09:21

her maça her deplasmana giderdim.ne antalyası ne diyarbakırı kaldı yüzlerce otobüs kaldırdım ama bu adamlar eskişehirsporumu siyasete bir bulaştırdı pesss dedim bu sene pasolig bile yenilettirmedim.siz böyle devam edin.biri der büyükerşen seçilirse bırakırım.halil büyükerşen e ağza alınmayacak şeyler söyler.büyükerşen her zaman pozisyonunu korudu sen sana destek olucaz deyip olmayanlardan nabi sinden hesap sorucan

0 0 Cevap Yaz
Eses 12 Nisan 2019 09:03

Umutsuz esnaf; Sen harbiden umutsuz vaka olmuşsun,,Allah kurtarsın.

1 0 Cevap Yaz
UMUTSUZ ESNAF 12 Nisan 2019 01:07

Merak etme ideolojik esnaf haziran gelsin transfer tahtası tekrar kapansın , mevcut kadro dağılsın görüşürüz . O zaman kazım abin, ahmet abin vede kıllı bacak sendromlu hocanızı sahneye alacağız . Borçmu çok değil canım 220 trilyoncuk . Başarılar dileriz , yaşını bilmiyorum ama 40 civarındaysa ahir ömründe bir daha süper ligi görme şansın yok canım. Kör bağnaz ideolojiye devam et emi . Bakalım başakşehir gibi bağışçı bir daha çıkacak mı?

1 1 Cevap Yaz
2633 11 Nisan 2019 16:35

Aslan başkan.

0 1 Cevap Yaz
Esnaf 11 Nisan 2019 09:54

Kazanamadıkları Eskişehirimizi,Es esimizin iç işlerine burunlarını sokarak kazanmaya çabaladılar,ellerine yüzlerine bulaştırdılar,bırakın şampiyonluğu 3.lige düşmeyelim diye çırpınıyoruz.Hani nerede,bay karacan,bay sarı çizmeli,bay nabi ,bay dündar?Nerelerdesiniz?Seçimden önce kulüpten çıkmazdınız,takımı darmadağın ettiniz!

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi