Kazım Kurt canlı yayındaydı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt canlı yayındaydı
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de canlı yayınlanan “Vaziyet” programının konuğu oldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de bugün canlı yayınlanan “Vaziyet” programının konuğu oldu. Başkan Kurt, Ali Baş ile Arif Anbar’ın sorularını yanıtladı ve belediyenin koronavirüse karşı çalışmalarını anlattı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 1 Nisan 2020 16:27

Ne anlattı acaba! Halka mı anlattı ya da sadece size mi? Neden açıklamadınız tedbirleri çalışmaları?

0 1 Cevap Yaz
Orhan filiz 31 Mart 2020 20:47

Virüsün panzehirini bulamadan ekonomi başta hiçbir sorunu düzeltemeyiz. Bugünlük ayaktayız ama 1 aya kalmadan zengin fakir işçi esnaf memur hepimiz sapır sapır döküleceğiz. Şu an çok parası olan laboratuvar kursun. Panzehiri bulana en az 1 milyar dolar ödül verilsin. Yani insanlar ilacı bulmaya teşvik edilsin. Tek çözüm ilacı bulmak.

1 2 Cevap Yaz
Ali Haydar

Aynen katılabilirim genel olarak. Ama bizim bilim insanları ne yapıyor? Bu milletin parasıyla okumadılar mı? Bu devletten hâlâ daha maaş almıyorlar mı? Neden bu millet için çalışmıyorlar? Bak açıklamalara hepsi başka ülkelerin tıbbi çalışmalarını anlatıyor! Yahu biri de çıksın benim üniversitemde hastanemde şunları şunları yapıyoruz diye konuşsun!!! Ama nerdee! Hâlâ elin taşıyla kuş vurmaya çalışıyorlar! Kendimizin geliştirdiği bir ilaç var mı? Başkalarının bizden kopyalayıp alıp jenerik ilaç yaptığı bir ilacımız varmı? Bizim bilim insanları köprü vs. işler yapılacağı zaman sahneye çıkıyor! Her reklamda görüyoruz genellikle "İsviçreli bilim adamlarının geliştirdiği " diye başlayan sloganları. Duymak istiyorum artık Türk bilim insanlarının geliştirdiği keşfettiği çalışmaları.

0 1
çi börekçi 31 Mart 2020 20:06

Geri dönüşüm işini halletsin yeter..

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi