Kazım Kurt ES TV canlı yayınına konuk oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt ES TV canlı yayınına konuk oldu
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ES TV'ye konuk oldu, usta gazetecilerin ve vatandaşların sorularını yanıtladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ES TV'ye konuk oldu. Gündemi yorumlayan Kazım Kurt, usta gazeteciler Ali Baş, Arif Anbar ve Kerem Akyıl'ın ve sosyal medya üzerinden ulaşan vatandaşların sorularını yanıtlıyor.



CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esas başkan 20 Mart 2019 00:24

geçen sene takım küme düşecek derken kazım kurt tam diye masaya parayı koydu reklam panolarını hediye ederek. o zaman seçim de yoktu. şimdi devletin parasıyla şov yapan volkan doğan neredeydi? seçimde akp'den aday olan amigomsu yönetici nerdeydi? şimdi seçim var hepiniz bıl keseden atarsınız ama kazım kurt seçim yokken elini taşın altına koydu ve takıma ilgiyi artırmak için locadan taraftarlarla maç izleme olayını başlattı. esas başkan esesli başkan kazım kurt!

6 9 Cevap Yaz
ADAM 19 Mart 2019 22:35

başkanım sen adamsın adam! karşında nitelik olarak rakip yok ama bakanları arkasına alıp alavere çevirmek isteyen sarı çizmeli şovmen var. hile yapmazlarsa size başkanlık tekrar hayırlı olsun.

7 10 Cevap Yaz
Veli

Bahaneniz şimdiden hazır .hileyi kim yapacak. ben 30 yıldır seçimlerde görev alırım bu zamana kadar hiç bir usulsüzlük olmadı özellikle son 10 yıldır seçim sonuçları sandık başında tutanaklariyla birlikte yayınlanmaktadır . Ayrıca her partiden temsilci var. Söyleyin nasıl hile yapılacak . Akşam saat 5 te sayımı izlemeye gidebilirsiniz.

10 8
Tarık

Hileymiş çok komik oluyorsunuz.

7 8
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi