Kazım Kurt: Sorumluluk almalısınız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: Sorumluluk almalısınız
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları bir araya geldi. Personelin geçmiş Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Kurt, Biz önümüzdeki süreçte daha iyi işler yapacağız. Sorumluluk,  inisiyatif almalısınız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Kurt, personelin bayramını kutladı. Odunpazarı Belediyesi’nin çalışanlarının performansı oldukça iyi olduğunu belirten Başkan Kurt, “Biz çıtayı belirli bir yüksekliğe çıkardık. Dolayısı ile de başarılı işler yaptık. Bu da sizin çalışmalarınıza bağlı, o nedenle teşekkür ediyorum. Bayramlarında gönlünüzce olmasını diliyorum. Biz önümüzdeki süreçte daha iyi işler yapacağız. Sorumluluk, inisiyatif almalısınız. Odunpazarı Belediyesi’nin daha başarılı olması için
adım atmalısınız” dedi. Türkiye’nin ekonomik bunalımın içerinde olduğunu kaydeden Başkan Kazım Kurt, bu bunalıma ilave olarak belediyelerin gelirinin yüzde otuzunun da kesildiğini vurguladı. Belediyelerin de sıkıntılı bir sürece gireceğine dikkat çeken Başkan Kurt, “Bu nedenle de herkesin daha dikkatli olması lazım. Daha verimli çalışmamız lazım. Bu zor şartlar altında bile iyi işler yapmamız lazım. Size güveniyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. İyi bayramlar diliyorum” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi