Ahmet Ataç 15 02 2024

Kazım Kurt: Rakipler şaşkın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: Rakipler şaşkın!
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Vadişehir Mahallesi’ne seçim ofisi açtı. Açılışta konuşan Başkan Kurt, “Rakiplerimizde bir şaşkınlık var. Bir saldırı var. O şaşkınlığın verdiği alametle bir hücum var. Sürekli yalan üreten bir politika var” dedi

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Vadişehir Mahallesi’ne seçim ofisi açtı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve birçok vatandaş katıldı.  Başkan Ataç, yaptığı konuşmada, “Bizim alnımız açık. Bizim namusumuza, çalışkanlığımıza, belediyeciliğimize hiçbir şey söyleyemezler. Bakın 20 sene buralarda hiçbir şey yoktu. Bunlar kolay kolay yapılacak şeyler değil. Bir şehri değiştirmek kolay değil ama bu şehir çok iyi noktaya geldi” dedi. Vadişehir’in istikbalinin çok parlak olduğunu anlatan Yılmaz Büyükerşen, “Son beş yılda Vadişehir’e yapılan yatırımlar ve düşünülen projeler gerçekten Vadişehir’in istikbalini çok parlak bir şekilde gösteriyor bize. Burada hiç şüpheniz olmasın ki önümüzdeki yıldan itibaren yeni kredilerin meclisten talep edileceği dönem başlayacak” dedi.

HALKÇI BELEDİYECİLİK
Son beş yıldır Odunpazarı’nda katılımcı ve halkçı belediyecilik anlayışı yürüttüklerini belirten Kazım Kurt, “Başkanlarım belediyecilikle ilgili yapılanları anlattı. 
Eskişehirlileri 20 yıldır sosyal demokrat belediyecilikle haşır neşir olmuş hem Büyükşehir’de hem Tepebaşı’nda bu hizmetlerden yararlanmış insanlar. Son beş yıldır da Odunpazarı’nda biz gerçekten katılımcı, halkçı, demokrat ve adaletten eşitlikten yana belediyecilik uyguladık. Bunu uygularken bize oy veren ya da vermeyen diye ayrım yapmadık. Hizmet nereye gerekiyorsa biz o hizmeti oraya götürdük. Vadişehir en çok hizmet alan mahallelerden biri. Vadişehir’de bundan sonra yapılacak işler yok mu? Var elbette. Yeni dönemde yeni projelerimizle Vadişehirimizin hizmetinde olacağız” dedi.

ÖNCE KENDİLERİ DUYACAK
Rakiplerinde şaşkınlık ve saldırı olduğunu söyleyen Başkan Kurt, “Rakiplerimizde bir şaşkınlık var. Bir saldırı var. O şaşkınlığın verdiği alametle bir hücum var. Sürekli yalan üreten bir politika var. Politika doğru ve düzgün yapılması gereken bir iş. Politikacılar ağızlarından çıkanı önce kendileri duyacaklar sonra insanların anlamasını sağlayacaklar. Bizim belediyecilik uygulamalarımıza söylenecek hiçbir söz yok. Nitekim öyle bir eleştiri de yok” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi