Kazım Kurt: Rahat alırız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: Rahat alırız
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “İttifak’ın adayı Erdoğan Odunpazarı’nda kaç oy aldı? 115 bin... CHP’nin adayı Muharrem İnce tek başına kaç oy aldı? 116 bin... Erdoğan’dan daha çok oy alacak birini bulabilirler mi? O nedenle bizim kaybetme durumumuz yok. Rahat alırız...” diye konuştu.

Sütiş Eskişehir
Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım telefonda görüştüğü Kurt’a son dönemde sık konuşulan ittifak meselesini sordu. AK Parti, MHP ve BBP ittifakının CHP’yi zor durumda bırakıp bırakmayacağı sorulan Kurt, şöyle konuştu: “İttifak’ın adayı Recep Tayyip Erdoğan kaç oy aldı? 115 bin... CHP’nin adayı Muharrem İnce tek başına kaç oy aldı? 116 bin... Odunpazarı’na Erdoğan’dan daha çok ay olacak birini bulabilirler mi? O nedenle bizim kaybetme durumumuz yok. Rahat alırız... Bu durum sadece Odunpazarı için geçerli değil. Eskişehir, merkezde CHP belediye kaybetmez. Kırsaldaki iki belediyemize de en az üç belediye ekleriz. Son seçimde çok küçük farklarla kaybettiğimiz yerler oldu. Çifteler, Seyitgazi gibi...”

AKP neyin hesabını soracak?
Kurt, AK Parti’nin 24 Haziran seçim sonuçlarına bakarak bir hava estirmeye çalıştığını belirterek, şöyle konuştu: “Teşkilatlarına moral olsun diye bir algı yaratmaya çabaladılar. Doğrusu bunda biraz da başarılı oldular. Ama gerçekler başka... Rakamlar ortada... Genel seçim farklı, yerel seçim farklı... Biz bu yerel seçimde belki de ilk defa genel konuları konuşacağız. Ekonominin durumu ortada. Ne diyecek bize AKP? Neyin hesabını soracak? İhaleyi verdiğim adam, ihaleyi geri vermeye çalışıyor. Bütün yatırımları iptal ettik. 150 eksik işçiyle çalışıyoruz. AKP kendi belediyesinde sekiz aydır maaş veremiyor. Neyin hesabını soracaklar? Bize ulaşım ücretlerini niye artırdınız mı diyecekler? Hepimizin hali ortada...”

İYİ Parti ve HDP’ye giden oylar...
Yeni yıla doğru işlerin biraz daha da kötüleşeceğini ifade eden Kurt, “Algı çalışması yapıyorlar. Biz bu konuda biraz eksik kaldık. Ama seçimi kaybetmemiz gibi bir şey söz konusu olamaz. Rahat alırız... 24 Haziran’da Erdoğan seçimi kazandığı için AKP’nin oy kaybı pek konuşulmadı. Son seçimde yüzde 10 oy kaybetti. Kim kiminle ne ittifakı yaparsa yapsın CHP açısından sorun olmaz. Son seçimde İYİ Parti ve HDP’ye giden oyların da geri dönmesiyle CHP belediyeleri kazanır” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bayram 19 Şubat 2019 21:26

Volkan doğan güneş gibi dogacak

0 0 Cevap Yaz
Sezai 14 Eylül 2018 08:15

Hele hele seninle kesin alırlar 😄

0 0 Cevap Yaz
karanlıktan aydınlığa 14 Eylül 2018 05:09

korku dağları sarmış mezarlıktan geçerken ıslık çalıyor oda görüyor şehirdeki sağın gücünü buraya kadar deniz bitti yaptıklarınız ortada siz gideceksiniz eskişehir hizmet görecek birlik olacak dirlik olacak vesselam

1 1 Cevap Yaz
huzur mahalleli 14 Eylül 2018 01:15

odunpazarı belediyesine 200 metre mesafedeki odunpazarı bölgesinin en uzun caddesi olan alirıza efendi caddesinde ne temizlik görevlisi var ne geri dönüşüm poşetleri var ne kaldırım ne asvalt var ne denetim var ne bu caddedeki salı pazarını kaldırıp kapalı pazar yeri yapma var okullar açılıyor bu caddedeki dört yol kavşağında yayalara trafik ışıkları 5-6 saniye buşekilde karşıdan karşıya geçmek için yaya ışıklarını üç sefer bekleyip taksit taksit geçmek gerekiyor ilgililerin dikkatine çocuklarımız bu ışıklardan geçip okullarına gidecek

0 0 Cevap Yaz
Recep 13 Eylül 2018 21:27

Emek mahallesi içler acısı hali ne olacak yollar köstebek yuvası

0 0 Cevap Yaz
Ekrem 13 Eylül 2018 18:36

Ne hizmet ysptın acaba, sokakların mahallelerin hali ortada. Kazanırsın sen 😀😀😀

0 0 Cevap Yaz
erhan 13 Eylül 2018 11:35

Kesin alırsın?Belediyeyi köstebek tarlasına çevirdin

4 11 Cevap Yaz
ALİ 13 Eylül 2018 11:00

ekonomiyi belediyeler mi düzeltecek ? Eskişehir hakkı hizmet bekliyor.

3 10 Cevap Yaz
Marmara kazim 13 Eylül 2018 09:18

Rahat alırsın 😀

4 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi