Ahmet Ataç 15 02 2024

Kazım Kurt: Devrimciyiz, solcuyuz diye diye...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: Devrimciyiz, solcuyuz diye diye...
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: “Devrimciyiz, solcuyuz diye diye Odunpazarı’nda yaşayan iki kişiden birinin oyunu aldık”

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde Odunpazarı’nda bulunan sandıklarda görev yapan sandık görevlileri ile bir araya geldi. Bir otelde gerçekleşen toplantıda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sandık görevlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. 
Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büykerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile çok sayıda sandık görevlisi katıldı. 

“SOLCUYUM DEMEK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİL”
Halkçı başkan sloganları ile konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Başkan Kazım Kurt’un konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Sandık görevlilerine emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Devrimciyiz, solcuyuz diye diye Odunpazarı’nda yaşayan iki kişiden birinin oyunu aldık. Buradan Cumhuriyet Halk Partisi’ne de farklı bir bakış gelmesi gerekiyor. Seçimi kazanmak için seçim çalışmasını bir camide namaz kılarak başlatmak gerekmiyormuş demek ki. Seçimi kazanmak için öyle de olur böylede, sen bana oy ver demekle de olmuyormuş. Türkiye’nin sola, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, solcu belediye başkanlarına, halkçı belediyeciliğe ihtiyacı var. Bunları söylemekten korkmazsanız, Odunpazarı’nda yaşayan iki kişiden biri sizi destekliyor. O zaman şundan da korkmayacağız; Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Kuva-i Milliye Ruhu ile yedi düvele karşı mücadele eden bir anlayışın temsilcileri olarak; 19 Mayıs 1919’un 100’üncü yılında solcuyum demek utanılacak bir şey değildir.”
Toplantıya katılan sandık görevlileri Başkan Kazım Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Masaları gezerek sandık görevlileri görüşen Başkan Kurt, sandık görevlilerinden gelen talep nedeniyle çok sayıda fotoğraf çektirdi.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zaim zaimoğlu 29 Nisan 2019 03:36

Devlet millet düşmanlarıyla aynı yatağa girmekten başka ne var devrimcilik solculuk adına ?

3 1 Cevap Yaz
Eyüp 27 Nisan 2019 23:20

Başkanım allah doğrunun yanındadır siz bu yolda en iyi örneksiniz bütün engellete rağmen başardınız

2 4 Cevap Yaz
Esnaf 27 Nisan 2019 19:37

Adam gibi ADAM olmak kolay değil.Helal olsun sana Kazım Kurt! Halk medeniyet , insan gibi yaşam istiyor,bu yüzden Chp yi seçiyor.Aklın yolu bir!!!

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi