Kazım Kurt: “Spora desteğimiz devam edecek”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: “Spora desteğimiz devam edecek”
A
a

Odunpazarı Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Minikler Basketbol Şöleni Mehmet Terzi Spor Salonu’nda yapıldı. Yaklaşık 100 sporcunun katıldığı Basketbol Şöleni’nde minikler basketbol maçı yapmanın keyfini yaşadı

Sütiş Eskişehir
Basketbol antrenörü Servet Aksoy ve oğlu Serdar Aksoy’un organize ettiği Minikler Basketbol Şöleni, Odunpazarı Belediyesi’nin desteği ile Mehmet Terzi Spor Salonu’nda gerçekleşti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı Minikler Basketbol Şöleni’nde 
7 kulüpten 10 takım yer aldı. Yaklaşık 100 sporcunun katıldığı Basketbol Şöleni’nde basketbola yeni başlayan minikler ilk defa basketbol maçı yapmanın keyfini yaşadı. 

Şölende konuşan Serdar Aksoy, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğu için teşekkür etti. Başkan Kazım Kurt, basketbola uzun süre hizmet veren Murat Özgül ve Basketbol Antrenörü Servet Aksoy’a basketbola verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. 

SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Şölende minik basketbolcular ve velileri ile bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, minik basketbolculara başarılar diledi. Odunpazarı Belediyesi olarak spora her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Kurt, bu desteğin devam edeceğini kaydetti. Başkan Kurt, oynanan maçların ardından minik basketbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi