Kazım Kurt: “Eskişehirspor’un sıkıntılı günlerine neden olanlar buraya gelip...”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: “Eskişehirspor’un sıkıntılı günlerine neden olanlar buraya gelip...”
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, ES TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, “Geçmişte bu transferleri yapan, sıkıntılı günlere neden olan arkadaşların buraya gelip bir nebze de olsa suçlarını azaltmaları gerekir” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor kulübünün genel kurulu için Hasan Polatkan Kültür Merkezi’ne gelen Başkan Kazım Kurt ES TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, “Kime ne görev düşüyorsa sorumluluğunu üstlenerek gelmeli. Takımına kulübüne sahip çıkmalı. Her türlü zorluğa ve imkansızlığa rağmen bu işi yürütmeye çalışan başkan ve yönetime teşekkür ediyorum. Keşke aynı sorumlulukla görev alan birileri çıksa” dedi.

Şapkasını önüne koymalı
“İşin içindeki yönetim kademesindeki arkadaşlar birbirlerine kırılmış” diyen Başkan Kurt, “Bu da güç bölünmesine neden oluyor. Bu tür düşünce içinde olan arkadaşlar vazgeçip şapkasını önüne koymalı. Eskişehirspor’dan ne aldım, ne verdim demeli. Geçmişte bu transferleri yapan, sıkıntılı günlere neden olan arkadaşların buraya gelip bir nebze de olsa suçlarını azaltmaları gerekir.

Başka Eskişehirspor yok!
Başkan Kurt sözlerini şöyle noktaladı; “Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Başka bir Eskişehirspor yok. Önemli olan Eskişehirspor’a hizmet etmek, kim olursa olsun. Eskişehirspor için elimizdeki olanakları aktarmaya çalıştık. Bugünkü durumun sorumluları vardır. Geçmiş yıllarda onların peşinde koşan bir taraftar olarak, herkesin yıktığının bir tuğlasını üste koyması gerekir. Bu kulüp şartsız bir şekilde herkesi yan yana getiren tek kurumdur.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 9 Haziran 2021 14:34

Eskisehir sporu sirketlestirilmeli.hirsizlar genel kurullarda ibra edilmemeli.mesut Halil hesap vermeli

0 3 Cevap Yaz
Taraftar 6 Haziran 2021 12:46

Sağ partiler ES ES'i iki kere süper lige çıkardı. Şimdi sıra solcu kardeşlerimizde. Üç belediyede kahir ekseriyetle onlarda.

3 3 Cevap Yaz
Eto 5 Haziran 2021 14:07

Attık şu bir gerçek Eskişehir spor Göztepe modelini izlemelidir

2 1 Cevap Yaz
Hayati 5 Haziran 2021 10:19

Doğru söze ne denir.EsEs parıler üstü ortak değerimiz olmalı.

0 4 Cevap Yaz
Ekici 5 Haziran 2021 09:29

Uefa maçlarına katılmamız engellendiği için TFF ve Trabzonspor aleyhine tazminat davası açılmalı neyi bekliyorsunuz suçsuz olduğumuz belli olmadı mı.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi