Kazanmak için her şeyi yapacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazanmak için her şeyi yapacağız
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, ESGROUP’a özel açıklamalarda bulundu. Kongre sürecinden takımın etkilendiğini söyleyen Özbayer, “Kongre ortamı netleşince takım da rahatlar. Kafalarda ki soru işaretlerini bitirmeye çalışıyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Sözlerine Yalova kampını değerlendirerek başlayan Özbayer, Yalova kampında takıma bir hava değişikliği oldu. Konakladığımız otel gayet iyiydi. Çalışma şartları iyiydi. Sorunsuz bir kamp yaptık. Takımın birlikteliğini arttırmak adına verimli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
"PLANLARIMIZI YAPIYORUZ"
Belediye Derincespor maçı hakkında konuşan Özbayer, “Elimizdeki değerli oyuncu grubuyla kazanmaya odaklanacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Derincespor’u izledik. Planlarımızı yapıyoruz. Orada bir sirkülasyon oldu. Gelenler var gidenler var. Ancak iyi bir kadroları var. Hiçbir maç bizim için kolay olmayacak” dedi.
 
"TAKIM KONGREDEN ETKİLENİYOR"
Kongre sürecinin takımı etkilediğini söyleyen Özbayer, “Kongre sürecinden takımın etkilenmediğini söyleyemem. Biz konsantrasyonu yukarı çekmeye çalışacağız. Kongre ortamı netleşince takımın da kafası rahatlar. Psikolojik olarak sahaya odaklanacaklardır. Kafalarında soru işaretleri var gidermeye çalışıyoruz. ‘Ne olursa olsun Derince maçında siz oynayacaksınız. Kendinizi maça adayın’ diyoruz” ifadelerini kullandı.
 
"ÇOCUKLARA İNANIYORUZ"
Takıma inandığını bir kez daha yenileyen Özbayer, “Bu hafta mental olarak yoğun geçecek. Taktik antrenmanlara ağırlık vereceğiz. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama bu çocuklara da inanıyoruz. Geldiğimiz günden beri aynı inançtayız. Bu takım kümede kalabilecek potansiyelde. Sonuna kadar yarışı kovalayacağız. Her puan çok önemli. İkinci devreye iyi giriş yapmak istiyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sonun başlangıcı 11 Ocak 2023 06:56

The end

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi