Kazanan biz olalım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazanan biz olalım!
A
a

Kırmızı Şimşekler bugün 2018-19 sezonunda evindeki son maça çıkıyor. Spor Toto 1. Lig’in 33. hafta maçında Eskişehirspor, mücadele edeceği Adanaspor’u yenerek son iç saha maçında taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor

Sütiş Eskişehir
Galibiyetle noktalayalım
Ligde kalmayı garantileyen Eskişehirspor, bugün son iç saha maçını oynayacak.  Geçtiğimiz hafta İzmir’de Altay’a 2-1’lik skorla yenilen Siyah Kırmızılılar ligin 33. haftasında konuk edeceği Adanaspor’u devirerek evindeki son maçı galibiyetle noktalamak istiyor. Kırmızı Şimşeklerde sezonu kapatan Cemali Sertel, Fıratcan Üzüm, Kıvanç Karakaş ve Mevlüt Çelik sahaya çıkamayacak.

Prestij maçı
Cihat Arslan ile 2018-19 sezonuna kötü bir başlangıç yapan, arka arkaya aldığı yenilgilerle ligin dibine yerleşen Adanaspor daha sonra takımın başına gelen Coşkun Demirbakan’la düşme hattından uzaklaşmıştı. Daha sonra Demirbakan’la da yollarını ayıran Turuncu Beyazlı ekip, tehlikeli bölgeye yaklaşsa da son haftalarda düşme tehlikesini tamamen atlattı. Eyüp Arın’ın çalıştırdığı Adanaspor, bugün Eskişehirspor ile adeta prestij maçı oynayacak. Maça saat 16.30’da Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi