Ahmet Ataç 15 02 2024

Kaynarca Eren Bülbül'ün halasını ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaynarca Eren Bülbül'ün halasını ziyaret etti
A
a

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Eren Bülbül'ün, Eskişehir'de yaşayan halası Nimet Aydemir'in evine giderek taziyede bulundu.

Sütiş Eskişehir

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Başkan Kaynarca, 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Eren Bülbül'ün, merkez Tepebaşı ilçesine bağlı Kozkayı Mahallesi'nde ikamet eden halası Nimet Aydemir ile eniştesi Mustafa Aydemir'i ziyaret etti.

Nimet Aydemir, ziyarette yaptığı konuşmada, ailesinin her ferdinin vatan için canını verme konusunda hiç tereddüt etmeyeceğini belirterek, "Yeğenimin kanını yerde bırakmayacaklar inşallah. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan aileyi bizim yanımızda aradı, başsağlığı diledi ve eksiklerinin giderileceği talimatını verdi. Devletimizin gücünü yanımızda hissettik. Bu sabah Maçka'dan yeni geldik. İlçe Başkanımızı da burada görmekten memnun olduk." dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi