Ahmet Ataç 15 02 2024

Kaynarca'dan hızlı internet jesti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaynarca'dan hızlı internet jesti
A
a

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, mahalle toplantıları kapsamında Sakintepeli vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Sütiş Eskişehir
Kaynarca, toplantısı sırasında gündeme getirilen şikayetler neticesinde merkeze göre epey yavaş olduğu söylenen internet hızının yetkililerle görüşülerek tespitinin yapıldığını ve çözüm üretildiğini söyledi. İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, “Her mahallede üzerimize düşeni yapmak için uğraşıyor hızlı çözümler bulmaya çalışıyoruz. İnterneti, Türk Telekom Müdürlüğü ile görüştük. Bir ön çalışma sonrası yapılan tespit ile gerekli kurulum yapılarak şimdilik internet hızının 5 kat artırılmasını sağladık. Bunun nihai çalışma olmadığını ilerleyen yıllarda tüm şehirdeki çalışmalarla birlikte çalışmaların süreceğini öğrendik. Telekom Müdürü İlhan Aytekin beyin ekipleri ile yaptığı çalışmanın 5 kat hız için tamamlandığını öğrendik. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynarca, “Ancak burada dile getirilen diğer büyük sorunların hepsi belediye ile ilgili sorunlar. Muhtarın derdini anlatırken şair olduğu, milletin dert sahibi olduğu ihmal edilmiş. Bu mahallemiz maalesef Tepebaşı Belediyesi’nin terk ettiği mahallelerimizden. Ben kurumlarla ilgili çözümler için gerekli mercileri harekete geçiriyorum. Ancak 2019 yerel seçimlerinden sonra burada çok işimiz olacak gibi görünüyor. Önümüzdeki yerel seçimlere bir yıl kadar zaman kalmışken vaad edip bahane üretmekten başka bir şey yapmayacakları aşikâr. Biraz sabrederlerse Sakintepe’mize 2019’da hizmet nasıl edilir göstereceğiz. Ana caddesinde kaldırım olmayan bir mahalle olur mu? Burada belediye maalesef yok. Biraz sabır. Hedef 2019” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi