Kaymakam Ünal Ve Başkan Şahin Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaymakam Ünal Ve Başkan Şahin Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu
A
a

Hisarcık Beşevler Köyünde İlköğretim Haftası Kutlama Programına Katılan Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal İle Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hisarcık Beşevler köyünde İlköğretim Haftası kutlama programına katılan Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal ile Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, beraberinde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve ilçe protokolü ile birlikte Hisarcık Beşevler köyünde İlköğretim Haftası kutlama programına katıldı. Beşevler köyü ilkokulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Hisarcık Beşevler İlkokulu Müdür Yardımcısı Ezgi Özgül’ün günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin 1’inci sınıf öğrencilerine “hoş geldin” çiçeğini vermeleri ile devam etti. Program sonunda öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Ünal, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize 2022-2023 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi