Kaymakam Ünal Şehit Yakınları Ve Gazilerle İftarda Bir Araya Geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaymakam Ünal Şehit Yakınları Ve Gazilerle İftarda Bir Araya Geldi
A
a

Osmaneli İlçesinde Kaymakamı Yüksel Ünal, 11 Ayın Sultanı Ramazan Da Şehit Ve Gazi Aileleriyle Birlikte İftar Programında Buluştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Osmaneli İlçesinde Kaymakamı Yüksel Ünal, iftar programında şehit ve gazi aileleriyle buluştu.
Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi ailelerin yanı sıra, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum başkanları katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Şahin, "Bu akşam 11 ayın sultanı Ramazan dolayısıyla şehit ve gazi aileleri yakınlarıyla Ramazan’ı karşılama fırsatına kavuştuk. Bu nedenle mutluyuz sevinçliyiz. Zaten şu anda aramızda şehitlerimizin anne ve babaları var gazilerimizin anne ve babaları var gazilerimiz burada özellikle Kıbrıs ve güneydoğu gazilerimiz başta olmak üzere onlarla beraber bu akşam burada yapmış olduğumuz bu iftar münasebetiyle aileleriyle birlikte olduk" dedi.
Osmaneli Kaymakamlığının ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği iftar programında konuşan Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, devlet olarak her zaman gazi ve şehit yakınlarının yanında olduklarını söyledi.
Kaymakam Ünal konuşmasını şöyle devam etti:
"Kahramanlarımızın kendilerine olan emanetlerine ve bıraktıkları mirasa ilelebet sahip çıkacağız. Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da mübarek ramazan ayındaki ilk iftar soframızı Kaymakamlığımızın ev sahipliğinde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyduk. Devletimizin, bu aziz vatan uğruna gövdesini düşmana siper eden ve bir an olsun vatan savunmasında gözünü kırpmayan kıymetli kardeşlerimiz, babalarımız ve ağabeylerimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır."
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi