Kaymakam Ünal, İzmir’De Yaşanan Deprem Felaketi Sonrası Vatandaşlardan Gelen Desteğe Teşekkür Etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaymakam Ünal, İzmir’De Yaşanan Deprem Felaketi Sonrası Vatandaşlardan Gelen Desteğe Teşekkür Etti
A
a

Bilecik’İn Osmaneli İlçesinde, İzmir'de Yaşanan Depremden Dolayı Başlatılan Yardım Kampanyasına İlçe Halkının Gösterdiği İlgiden Dolayı Kaymakam Yüksel Ünal Teşekkür Etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Osmaneli Kaymakam Yüksel Ünal, İzmir’de yaşanan depremden sonra başlatılan yardım kampanyasına büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde başlatılan yardım kampanyasına ilçe halkının gösterdiği ilgiden dolayı Kaymakam Yüksel Ünal teşekkür etti. AFAD Başkanlığı’nın Bilecik Valiliği ile birlikte yürüttüğü yardım kampanyası kapsamında Osmaneli Kaymakamlığı depremzedelere gönderilmek üzere yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan battaniye ve gıda kolileri, sosyal yardımlaşma vakfı tarafından hazırlanarak Bilecik Valiliğine gönderildi. Bilecik Valiliğinde tüm ilçelerden gelen yardımlar toplanarak İzmir’deki depremzedelere gönderilmek üzere teslim edildi.
Yürütülen yardım çalışmaları hakkında bilgi alan Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, ilçedeki yardım kampanyasının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile gerçekleştirildiğini belirtti. Osmaneli halkının ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da kampanyaya çok büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Kaymakam Ünal, "104 gıda kolisi 145 battaniye ile nakdi yardım yapmıştır. Vatandaşlarımıza bu yapmış oldukları yardımlar için ve duyarlı davranışlardan dolayı teşekkür ediyorum. İzmir’de yaşanan deprem felaketindeki acıları paylaşmak adına Osmaneli halkı olarak yardım eli uzatıyoruz. Acılarını yok edemeyiz ama onlara moral ve destek olabiliriz. Osmaneli halkı olaya çok duyarlı davrandı. Kısa bir süre içinde malzeme topladık. İnşallah İzmirli kardeşlerimize yolladığımız zaman da faydalanmış olurlar. Yapılan bu yardımları en kısa sürede toplayıp, Yardım toplama merkezi olan Bilecik Valiliğine gönderdik. Özellikle Osmaneli halkının bu anlamda gösterdiği duyarlılığa ve hassasiyete teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için baş sağlığı, yaralı ve hala hastane de tedavi gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diyerek, tekrar İzmir’e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum Allah tekrarını yaşatmasın" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi