Kaymakam Öztürk’Ten Okul Ziyaretleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaymakam Öztürk’Ten Okul Ziyaretleri
A
a

Kaymakam Öztürk’Ten Okul Ziyaretleri

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için okul ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ile birlikte eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde devam etmesi ve ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi noktasında okul ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler çerçevesinde, Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Ertuğrulgazi İlk ve Ortaokulu ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında okullarda sınıf ziyaretleri yapıldı, okul müdürleri ve öğretmenlerle toplantı yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Öztürk, öğrencilerle bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledikten sonra okul idarecilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğretmenler ile toplantı yapan Kaymakam Öztürk, “Amacımız nitelikli öğrenciler yetişmesini ve öğrencilerimizin iyi yerlere gelmelerini sağlamaya yardımcı olmak. Bu anlamda sadece kaymakamlık ve milli eğitim müdürlüğü olarak değil öğrenciler için yaptığımız çalışma ve faaliyetlere eğitimin tüm paydaşlarını dahil ediyoruz. Siz değerli öğretmenlerimize de gayret ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi