Kaymakam Halim: "Simavlılar Kurallara Uyuyor"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaymakam Halim: "Simavlılar Kurallara Uyuyor"
A
a

Kaymakam Halim ; “ Simavlılar Sağlık İçin Kurallara Uydu”

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Simav ilçesinde, ‘Sağlık için hepimiz için’ sloganı ile denetimler gerçekleştirildi. Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Adil Biçer’in de katıldığı denetimlerde, Simav’da yaşayan vatandaşların, genel olarak kurallara uyduğu gözlendi.
Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, ilçe merkezindeki alanda 12 ekibin yanı sıra, köy ve beldelerde Koronavirüs (Covid- 19) tedbirleri kapsamında denetimlerin yapıldığını belirtti. Kaymakam Halim, “Simav’da maske takma oranı oldukça iyi durumda, az sayıda kurallara uymayan vatandaşımıza da gerekli uyarıları yaptık. Büyük şehirlerden, çok sayıda Simavlı hemşerimiz ilçe merkezine ve köylerimize kısa süreli dönüşler yaptılar. Düğünlerin yoğun olduğu bir dönemdeyiz. Korona virüs ile ilgili önlemleri bir üst düzeye çıkardık. Tüm vatandaşlarımızdan beklentimiz, kurallara bire bir uymalarıdır” dedi.
Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Korona virüs (Covid-19) tehlikesinin henüz geçmediğini belirterek, tüm Simavlılar’dan kurallara uymalarını beklediklerini ifade etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi