Eskişehir'de korkunç kaza: Aracın altında kaldı, 10 metre sürüklendi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkunç kaza: Aracın altında kaldı, 10 metre sürüklendi!
A
a

Eskişehir’de trafik ışığında bekleyen bir kadın, çarpışma etkisiyle savrulan bir otomobilin altında kalarak yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgilere göre, kaza, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Atatürk Caddesi kesişiminde gerçekleşti. Atatürk Caddesi’nde seyir halinde olan Burhan A.’nın kullandığı 02 ABM 778 plakalı otomobil ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nden çıkan Rıdvan G. idaresindeki 34 BYP 145 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 34 BYP 145 plakalı otomobil, cadde kenarındaki ışıklarda bekleyen yayaların arasına daldı.
Işıklardan karşıya geçmek için trafik ışığını bekleyen Hatice Ç.’yi altına alan otomobil yaklaşık 10 metre ilerde durabildi. Otomobil altında sürüklenen kadın olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Gene ışıklarda bekleyen Duru D. ise kendisine doğru gelen otomobilden kaçarken hafif şekilde yaralandı. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince duvara çarptığı öğrenilen Duru D.’nin tedavisi orada yapıldı.
Otomobil sürücüleri Rıdvan G. ile Burhan A. kazadan sonra şoka girdi. Kendilerini ifade etmekte zorlanan şoförler, kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye götürüldü. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 26 Aralık 2021 16:52

Bir dakika için ... değermiydi.İnsanların hayatı karardı.

0 0 Cevap Yaz
Fatih 26 Aralık 2021 16:50

Allah acil şifalar versin.Yazık olmuş.Bu adamlar nasıl araba kullanırlar anlamak mümükün değil.

0 0 Cevap Yaz
Gökay 25 Aralık 2021 20:28

Yani ne denir ki ? Ehliyeti olan ama trafik kuralları bilgisi olmayan yığınla insan... Hayret nası ehliyet vermişler bunlara ?

0 2 Cevap Yaz
Nail AKBULUT 25 Aralık 2021 18:12

Bilgisiz şoförler yüzünden yolda rahat yürüyemez olduk. Çok yazık. Yaralılara şifa diliyorum.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi