Ahmet Ataç 15 02 2024

Kayıp ruh bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kayıp ruh bulundu
A
a

Lig maratonunun ikinci yarısına İstanbulspor ve Elazığ yenilgileri ile başlayan Eskişehirspor, son oynanan Denizlispor ve Giresunspor maçlarında ise, mücadeleci kimliğini sahaya yansıtmaya başladı.

Sütiş Eskişehir
 Eskişehirspor’da ligin 15. haftasında alınan 7-0’lık Gaziantep galibiyetinin ardından yaşanan çöküş dönemi, son iki maçta sergilenen mücadele sayesinde yerini, yükseliş dönemine bıraktı.
 
ÇÖKÜŞ DÖNEMİ
Gaziantep maçı sonrası Bolu ve Adana yenilgileri ile devreyi bitiren şimşekler, ikinci yarı maratonuna da hayal kırıklığı ile başlamıştı.
İstanbulspor yenilgisiyle 17 maçlık ikinci yarı perdesini açan Eskişehirspor, sahasında aldığı bu yenilginin ardından deplasmanda da Elazığspor’a aynı skorla mağlup olmuştu.
Siyah kırmızılıların 4 maçta aldığı yenilgiler ve bu maçlarda sergilenen ruhsuz futbol yüzünden, ligde alt sıralara düşmenin stresini yaşayan taraftarlar, Denizlispor ile oynanan 20.hafta maçı öncesi takıma ültimatom niteliğinde açıklamalar yaparak tepki göstermişti.
 
GERÇEK KİMLİĞİNİ BULDU
Sahada gerçek mücadeleci kimliğini gösteremeyen Siyah kırmızılı futbolcular, camiadan yükselen tepkilerin ardından çıktığı Denizlispor maçından 2-0 galip ayrılarak, 4 maçlık yenilgi serisine son vermişti.
Hafta sonu oynanan Giresun maçında ise, haftalardır özlenen mücadeleci futbolunu sergileyen ve rakibini 3-1 mağlup eden Siyah kırmızılı futbolcular, taraftarların alkışını topladı.
 
DÜŞME HATTIYLA ARAYI AÇTIK
Şimşekler, 22.haftaya girilen yarışta, Giresun galibiyeti ile puanını 247e çıkartarak 14.sırada kendine yer bulurken, düşme hattıyla arasındaki puan farkını da 7’e çıkarmış oldu.
 
PLAY-OFF İLE ARADA 7 PUAN KALDI
Siyah kırmızılılar, 31 puanda kalan Play-Off potası içindeki rakibiyle de arasındaki puan farkını 7’ye düşürmüş oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 13 Şubat 2018 11:02

İstikrarlı olmak lazım ......devamlılık şart

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi