Kavga İhbarına Giden Jandarma Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kavga İhbarına Giden Jandarma Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi
A
a

Jandarma Ekipleri İhbar Üzerine Gittikleri Yerde Köpekli Arama Sonuncunda Bir Miktar Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirdiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te kavga ihbarı yapılan bölgeye giden jandarma ekipleri, uyuşturucu yüzünden çıktığı tahmin edilen olayla ilgili 8 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.
Edinilen bilgilere göre, Bilecik- Sakarya D-650 karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde kavga olduğu ihbarı üzerine Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler, kavganın uyuşturucu madde sebebi ile çıktığını belirledi. Bilecik İl Jandarma Kom şube ekiplerinin de desteği ile yapılan operasyon sonuncunda, şahısların üzerinde, araçlarında ve çevrede köpekli arama sonuncunda, arazi içerisinde alüminyum folyoya sarılı vaziyette bir miktar metamfetamin sentetik uyuşturucu madde ve bu madde içmekte kullanılan aparat ele geçirildi. Olayla İlgisi olduğu düşünülen T.E., M.O., E.A., G.Ç., İ.A., Y.S., H.U. ve B.G. isimli şahıslar gözaltına alınarak İlçe Jandarma Komutanlığına getirildiler. Jandarma ekipleri olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi