Karne töreninde Es Es rüzgarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karne töreninde Es Es rüzgarı
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından düzenlenen karne töreninde tam anlamıyla Es Es rüzgarı esti. Törende konuşan ETB Başkanı Murat Diri, “Yeni jenerasyonun Eskişehirspor sevgisiyle yetişmesini istiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Renkli  görüntüler oluştu
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yönetiminin ortaklaşa düzenlediği karne günü etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Tribünlerde jenerasyon kayıpları yaşamamak adına, yapılan organizasyonda öğrenciler atkı ve bayraklarla okul bahçesini adeta Eskişehirspor tribününe çevirdi.
 
“İşte taraftar işte şampiyon”  
İlk yarıyıl öğretim döneminin karnesini alan öğrenciler okul bahçesindeki etkinlikte büyük sevinç yaşadı. Bando Es Es’e eşlik eden talebeler, hep bir ağızdan Eskişehirspor tezahüratları yaptı. İşte Taraftar İşte Şampiyon, 1965’te İsmin Kazındı Kalplere ve Tükenmiş Nefeslere marşlarını birlikte söyleyen öğrenciler son derece güzel görüntüler oluşturdu. Espana’da ise büyük coşku yaşandı.
 
Diri 3’lü çektirdi
Düzenlenen karne töreninin sonlarında Es Es taraftarları öğrencilere hediyeler verdi. Taraftarlar şanslı öğrencilere Eskişehirspor forması, atkısı, çantası ve topu hediye etti. Hediyeleri alan taraftarların mutluluğu ise görülmeye değerdi. Öğrencilerin isteği üzerine Nefer Tribün Lideri Murat Diri 3’lü çektirdi. Es Es’li futbolcular antrenman nedeniyle bu güzel etkinlikte yer alamadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa Demircioğlu 20 Ocak 2018 22:31

Talebe değil, öğrenci. Lütfen güzel dilimize kıymayın.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi