Karikatür atölyelerinde 5. dönem başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karikatür atölyelerinde 5. dönem başladı
A
a

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen karikatür atölyeleri çocuklara eleştirel düşünme yeteneğini kazandırırken ustalarla da çalışma fırsatı sunuyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Anadolu Üniversitesi Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni kuran ve karikatür sanatına önemli katkılar sağlayan karikatürist Prof. Atila Özer’in adının yaşatıldığı ve Cumhuriyet Gazetesi çizerlerinden Kamil Masaracı’nın koordinatörlüğü ile 2012 yılında çalışmalarına başlayan karikatür atölyeleri 9-10 yaş çocuklar ile Eskişehirli usta karikatüristleri bir araya getiriyor.

5. Dönem karikatür atölyelerinin ilk çalışması 16 kişiden oluşan grubun Karikatürist Atilla Yakşi ile gerçekleştirdiği ders ile başladı. Cumartesi günleri 10.30 - 11.30 saatleri arasında Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’de gerçekleşecek atölye çalışmasında çocuklar Atilla Yakşi, Sevil Özgür, Erol Büyükmeriç ve Yaşar Arda’dan karikatür sanatının renkli dünyasını öğrenecek.

Atölye çalışmalarının ardından öğrenciler sertifikalarına alarak çalışmalarını ocak ve haziran aylarında düzenlenecek olan sergi sonlandıracak.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi