Ahmet Ataç 15 02 2024

Karı, Koca Çifti Çarpıp Birinin Ölümüne Neden Olan Taksi Şoförü Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karı, Koca Çifti Çarpıp Birinin Ölümüne Neden Olan Taksi Şoförü Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar’In Emirdağ İlçesinde Yolda Yürüyen Karı Koca Çifte Çarpan Ve Birinin Ölümüne Neden Olduktan Sonra Olay Yerinden Kaçan Ticari Taksi Şoförü Polisin Başarılı Takibi İle Yakalandı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yolda yürüyen karı koca çifte çarpan ve birinin ölümüne neden olduktan sonra olay yerinden kaçan ticari taksi şoförü polisin başarılı takibi ile yakalandı.
Olay, Emirdağ-Horan köyü yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.Y., idaresindeki 03 T 4546 plakalı ticari taksi yolda yürüyen Ali Rıza A., (59) ve Zahre A., (52) çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkarak ters dönen araç bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine 112 Acil servis ekipleri sevk edilirken, yaralanan karı koca çift önce Emirdağ Devlet Hastanesi’ne ardından başka bir hastaneye sevk edildi. Yaralılardan Ali Rıza A., müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan taksi şoförü S.Y., ise Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bolvadin Cezaevi’ne gönderildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi