Karavancılar Afyonkarahisar’Da Bir Araya Gelecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karavancılar Afyonkarahisar’Da Bir Araya Gelecek
A
a

Afyonkarahisar’Da Alternatif Turizm Çeşitlerinden Kamp Ve Karavancılığı Geliştirmek İçin Gerçekleştirilen Etkinlik Kapsamında Karavacılar Afyonkarahisar’Da Bir Araya Gelecek Ve Kentin Tarihi Ve Turistik Mekanlarını Gezecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da alternatif turizm çeşitlerinden kamp ve karavancılığı geliştirmek için gerçekleştirilen etkinlik kapsamında karavacılar Afyonkarahisar’da bir araya gelecek ve kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği işbirliğinde İhsaniye Ayazini Kırsal Turizm Köyün’den başlayan “İnfo Tur” programı gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, karavancıların “İnfo Tur” programını hafta sonu gerçekleştireceğini söyledi. Tanır, "Afyonkarahisar şehir merkezinde yarın karavanlarla gerçekleştirilecek kortej sonrasında Frigya Ayazini Kırsal Turizm Köyü’nde konaklanacak alana geçilecek. Ardından karavancılara Ayazini Köyü, Bayramaliler, antik yol ve Sarıcaova yakınlarındaki Kolankaya Şehitliği gibi tarihi yerler gezdirilecek. Ekibe Gazlıgölün şifalı sularını deneyimleme fırsatı sunulacak. Ertesi gün ise Emirdağ ve Amorium Antik Kenti, Seydilerdeki Kırkinler Örenyeri gibi yerler ziyaret ettirilecek" dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi