Karacan ve Günay yaralıları ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karacan ve Günay yaralıları ziyaret etti
A
a

Eskişehir'de sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını yitirirken 44 kişi de yaralandı. Yaralılar kentin çeşitli hastanelerinde tedavi altına alındı.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir milletvekili Harun Karacan ESOGÜ Tıp Fakültesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir Devlet Hastanelerinde yaralı vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette Harun Karacan'a Vali Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge de eşlik etti.

Öte yandan AK Parti Eskişehir Mileltvekili Emine Nur Günay da Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyaret etti.


İLGİLİ HABERLER
 

ESKİŞEHİR'DE TUR OTOBÜSÜ KAZA YAPTI: 11 ÖLÜ 44 YARALI

VALİ ÇAKACAK'TAN KAZA SONRASI İLK AÇIKLAMA

YARALANAN VATANDAŞ ANLATTI: YOLA ÇIKAN HAYVANA...

TUR FİRMASININ SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU: EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 20 Ocak 2018 18:00

once bir adam olun kaza yapmış kim olursa olsun oraya giden kim olursa olsun gecmiş olsuna gidiyorlar hep onlar ikdidar partisi vekili icabında en hızlı yardımıda yapacaklar senin belediye başkanın ve vekil gelmeyince boylemi oluyor sizin amacınız hep iyiler karşı cıkmak anadolu gazetesi haber yapıyor yapmasınmı tabi chphdp yi haber yaparsa o zaman bir şey yok sesin solugunuz cıkmıyor o zaman sende seni haber yapanı izle oku

2 1 Cevap Yaz
Ahmet yanlı

Arkadaşlar, kaza olmuş ortalık kan gölüne dönmüş. burada bile ideolojik çatışmalar ön plana çıkıyor. Lütfen biraz saygılı olalım ve birbirimizi sevelim.

0 0
jerfin haksever 20 Ocak 2018 13:16

AKAPE lileri parlata parlata sizde yoruldunuz eyy ANADOLU gazetesi..

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi