Ahmet Ataç 15 02 2024

Karacan'dan erken yerel seçim açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karacan'dan erken yerel seçim açıklaması
A
a

TBMM 27.Dönem Milletvekili kaydını yaptırmak için ailesiyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi Şeref Salonu’na gelen Karacan, yeni dönemin ve yeni sistemin Türkiye için hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasını şöyle sürdürdü;

Sütiş Eskişehir
Dünyanın konuştuğu, takip ettiği ve sonuçları itibari ile kimi ülkelerin üzüldüğü kimi ülkelerin de sevinçten dua ettiği bir seçimi geride bıraktık. Tüm dünyaya demokratik seçim nasıl yapılır ve katılımın yüksekliğinden dolayı da "Türk milleti sandıkta bile nasıl birleşir" göstermiş bulunmaktayız.


Bu gurur tüm milletimizin... 

Oy veren vermeyen, bizleri destekleyen desteklemeyen tüm seçmenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz.
 
Ülkemiz ve dünya siyaseti için fevkalade önemi olan yeni meclis çalışmalarının da şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum...
 
Bu arada şahsımı kendilerini temsil etmek üzere bir kez daha teveccühlerini göstererek TBMM’ye seçen kıymetli Eskişehirli hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmasının ardından Karacan, kendisini takip eden basın mensuplarına ve TBMM personeline Eskişehir’in meşhur tadı nuga helvasından ikram etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
cemil kabalak 5 Temmuz 2018 10:58

hepiniz zaten görüyorsunuz Devletim sınırının ötesinde müdahalede bulunmak zorunda kaldı bu zaten kamu harcamalarını artırdı üstüne üstlük erken seçimde bu harcamaların üzerine tuz ekti ...yerel seçimlerde bunun üstüne eklenirse bütün baharatı tamamlanmış olur...peki sonra...artan kamu harcamalarının yeniden yapılanma süreci içinde artarak devam etmesi kamu harcamaları borçlanma gereğini artıracak ...yani olan bize olacak..

0 0 Cevap Yaz
cemil kabalak 5 Temmuz 2018 10:05

yeter gari erken seçim türküsü yaktığınız ya...Millet geçim derdine düşmüş tutturdunuz bir erken seçim erken seçim

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi