Karacan: Sorunlar çözülecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karacan: Sorunlar çözülecek
A
a

Eskişehir Tapu ve Kadastro 17'nci Bölge Müdürlüğünde, hayata geçirilen imar barışı projesi ve son 15 yılda tapu ve kadastro hizmetlerinde vatandaş odaklı geliştirilen yenilikler ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Düzenlenen konferansa farklı şehirlerden gelen tapu ve kadastro müdürlerinin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ve Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç da katıldı. Konuşmalar öncesi, slaytlarla Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün geçmişten günümüze kadar gerçekleşen faaliyetleri ve gelişimi hakkında slayt gösterimi yapıldı. Bölge Müdürü Kılıç, imar barışı projesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, hayata geçirilen bu proje ile, imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılara verilecek kayıt belgesiyle vatandaşların imar sorunları çözüldüğünü belirtti. Kılıç, proje ile vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırılması hedeflendiğini vurguladı.  Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, imar barışı projesinin önemine vurgu yaparak, "Bu projenin hayata geçirilmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye çok teşekkür ediyorum. Birçok davalık sorunu, yapı problemlerini bu uygulama ile çözmüş olacağız. Vatandaşın, devletle olan ihtilaflı durumunu ortadan kaldırıyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.  Karacan'a yaptığı konuşma sonrası Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 9 Haziran 2018 15:04

eskişehirspor kongresi bizim en büyük sorunumuzdur. eğer gelmez ve destek olmazsanız, seçimler sizin en büyük sorununuz olabilir.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi