Karabükspor - Eskişehirspor maçının favorisi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karabükspor - Eskişehirspor maçının favorisi...
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'de 21. hafta karşılaşmasında Kardemir Karabükspor'a konuk olacak. Bu karşılaşma için iddaa oranları da açıklandı, favori açık ara Eskişehirspor...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'de 21. hafta karşılaşmasında Kardemir Karabükspor'a konuk olacak.
9 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 13:00'te Karabük'te oynanacak olan maç için bahisçi kuruluş iddaa'nın oranları da belli oldu. Buna göre, karşılaşmayı Kardemir Karabükspor'un kazanması ihtimaline 1'e 8 veren iddaa, beraberliğe 4.70, Eskişehirspor'un galibiyetine ise 1.15 oran belirlemiş durumda.
iddaa bu oranlarla, Eskişehirspor'u karşılaşmanın favorisi olarak gösterirken, Teknik Direktör Fuat Çapa oyuncularını karşılaşmayı ciddiye almaları konusunda uyarıyor. Bugün Karabük'te yapılan antrenmanda takımın oldukça neşeli olduğu göze çarptı. Fuat Çapa da oyuncularından iyi bir oyun ve 3 puan istiyor. 
Eskişehirspor Karabük deplasmanından puan alırsa, bu sezon 9 maçta 9 mağlubiyet alan Kırmızı Şimşeklerin ilk deplasman puanı olarak takım hanesine yazılacak.
Takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarı da yarın deplasman tribününü doldurmayı planlıyor, takımın bugün yaptığı antrenmanı da izleyen taraftarlar, takımlarına çalışma sırasında da destek olmayı ihmal etmediler.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi