Karabükspor - Eskişehirspor maçı hangi kanalda canlı, ne zaman?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karabükspor - Eskişehirspor maçı hangi kanalda canlı, ne zaman?
A
a

Eskişehir Karabük maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta ve nerede oynanacak

Sütiş Eskişehir
Karabükspor Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında, 9 Şubat 2019 Cumartesi günü Karabük'te saat 13.30'da karşı karşıya gelecek ve karşılaşma Bein Sports Max1 kanalında canlı yayınlanacak.
Eskişehirspor, Kardemir Karabükspor deplasmanından mutlak galibiyet çıkarmak isterken, Teknik Direktör Fuat Çapa rakibe saygı duyduklarını ancak hedeflerinin de 3 puan olduğunu açıkladı. Öte yandan, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Taner Öcal da, rakiplerinin yaptıkları transferlerle iyice kuvvetlendiğini belirterek, "Gücümüz yettiğince mücadele edeceğiz" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Yasin Kol
Bugün saat 13.30’da Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak olan Kardemir Karabükspor - Eskişehirspor karşılaşmasını Trabzon Bölgesi A- Klasmanı Hakemlerinden Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını ise Engin Erdem ve Ahmet Şimşek yapacak. Yasin Kol, Eskişehirspor’un son olarak 30 Eylül 2018 tarihinde Adana’da oynadığı ve Adana Demirspor’a 4-0 yenildiği maçı yönetmişti. 

Eskişehirspor ile Karabük 26. kez karşı karşıya geliyor
Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor bugün tarihlerinde 26. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce oynadıkları 1’i hazırlık 24’ü resmi olmak üzere 25 maçın 4’ünden Karabükspor, 10’undan ise Eskişehirspor galibiyetle ayrılırken, 11 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.  Bu maçlarda atılan toplam 60 golün 36’sı Siyah-Kırmızılılardan, 24’ü ise Karabük ekibinden geldi. İki takım tarihlerinde ilk kez 24 Ekim 1982 tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Maç 0-1 Karabükspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.  Son karşılaşma ise 1 Eylül 2018’de yine Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynandı ve Eskişehirspor rakibini 2-0 mağlup etti.

Eskişehir - Karabük maçı ne zaman?

  • Karabükspor ile Eskişehirspor 9 Şubat 2019 Cumartesi karşı karşıya gelecek
  • Maç Karabük'te oynanacak
  • Saat 13.30'da başlayacak
  • Beinsports Max1 kanalında canlı yayında olacak
  • Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak

Kardemir Karabükspor'un iddiası kalmadı

Transfer yasağı nedeniyle Es Es gibi lige U-21 ağırlıklı gençlerle başlayan ancak başarısız sonuçlar alan Kardemir Karabükspor’un matematiksel olarak iddiası devam etse de ligin küme düşmesine kesin gözüyle bakılan ekibi. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Taner Öcal, rakiplerinin yaptıkları transferlerle iyice kuvvetlendiğini belirterek, "Her şeye rağmen gücümüz yettiğince mücadele edeceğiz" diyerek son haftaya kadar mücadeleyi bırakmayacaklarının sinyalini verdi.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi