Kapalı Pazar Yıkanarak Temizlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kapalı Pazar Yıkanarak Temizlendi
A
a

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Tarafından İlçe Genelinde Düzenli Olarak Devam Eden Temizlik Çalışmaları Dahilinde Kapalı Pazarda Periyodik Aralıklarla Temizleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak devam eden temizlik çalışmaları dahilinde kapalı pazarda periyodik aralıklarla temizleniyor.
Bozüyüklüler tarafından yoğun olarak kullanılan ve haftada 2 gün hizmet veren kapalı pazarda vatandaşların gıdaya ulaşımında hijyenik bir ortam sağlamak amacıyla mazgal temizliği ile iç ve dış temizliği düzenli olarak yapılıyor. Pazar içerisinde tezgâhlar kaldırılarak mazgallar temizleniyor, süpürge aracı ile süpürge yapılıyor ve deterjan ile köpürtülerek yıkanan pazarda vatandaşların alışverişlerini hijyenik bir ortamda yapmaları sağlanıyor. Haftalık olarak yapılan genel temizliklerin yanı sıra kapalı pazardaki ekipler pazarın açık olduğu günlerde de rutin çevre temizliklerini sürdürüyor.
Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir tarafındaki çalışmalarını temiz bir çevre için 7 gün 24 saat aralıksız olarak sürdürüyor.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi